Můj účet
Přihlášení
Menu

Likérové cupcaky s proteinem

Cupcaky, které nádherně vypadají a skvěle chutnají. Jen těžko byste na první pohled a ochutnání hádali, že jsou odlehčené a plné bílkovin. Klasická mouka je nahrazena špaldovou a o nálož bílkovin se postará tvaroh a protein. Třešničkou na dortu už je jen fakt, že jsou cupcaky snadné a rychlé na přípravu. 

Ingredience: 

Postup:

  1. Veškeré ingredience na těsto smícháme a dáme do sedmi formiček vymazaných kokosovým olejem.
  2. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C cca 15 minut, ale hlídáme, protože každá trouba peče jinak. Necháme vychladnout.
  3. Po vychladnutí smícháme ingredience na krém, dáme do cukrářského sáčku a nazdobíme.

Náš TIP: Lifelike Bílá čokoláda

K likérové chuti se skvěle hodí bílá čokoláda. Přidejte do středu těsta pár peciček Lifelike bílé čokolády. Lifelike čokoláda je z kvalitní belgické čokošky. Je v praktických malých pecičkách, do těsta stačí nasypat jen malé množství.


Zdroj: delish_by_Adri

Mohlo by vás zajímat:

Proteinový pistáciový dortík

Pistáciový dort jako z cukrárny, který můžete dlabat i v redukci. Do základu jsme použili cizrnu a k doslazení jsme zvolili erythritol a čekanku. Kombinace proteinu, skyru a tvarohu doplní slušnou porci bílkovin. Tímto dortem ohromíte každou návštěvu.

Peanut Butter Cup bez přidaného cukru

Každý je zná, každý je miluje! Přidali jsme bílkoviny, cukr vyměnili za datle a čekanku a zdravější verze košíčku je na světě. Vyzkoušejte recept na oblíbenou sladkost, kterou si můžete vychutnat klidně i v dietě.

Sleduj nás i na sociálních sítích: