Můj účet
Přihlášení
Menu

Linecké cukroví ve zdravější verzi.

Linecké cukroví neodmyslitelně patří ke každým vánocům. Křehká sušenka promazaná oblíbenou marmeládou. Holky pro vás vymysleli zdravější verzi lineckého, která je naprosto boží.

Suroviny:


NÁŠ TIP: Pokud nemáte zrovna domácí marmelády, vyzkoušejte džemy od HealthyCo. Neobsahují přidaný cukr, jsou připraveny ze 75g ovoce na 100g a jako zdravá náhrada za klasické džemy chutnají naprosto perfektně.

Postup:

  1. prosejeme si obě mouky
  2. ostrouháme kůru z citronu, dáme k mouce a promícháme
  3. přidáme žloutky, pyré, máslo a trochu citronové šťávy
  4. těsto pořádně prohněteme a necháme odležet
  5. vyválíme slabé těsto 3-4m 
  6. pečeme v předehřáté troubě na 8-10 minut na 160 stupňů

Upečte si další cukroví:

Bezlepkové vanilkové rohlíčky bez přidaného cukru. Chutnají jako klasické.

Upečte si křehké vanilkové rohlíčky, které neobsahují žádný lepek, jsou bez přidaného cukru. V tomto článku najdete i celé video z přípravy.

Zdravé celozrnné piškoty nejen na vosí hnízda či včelí úly.

Chystáš se letos k Vánocům připravit vosí hnízda a chceš je pozvednout na vyšší level? Upeč si domácí celozrnné piškoty. Obsahují méně cukru a více vlákniny než ty kupované a víš naprosto přesně co vše je uvnitř.

Slepované sušenky alá linecké cukroví - 18 kusů. Rychlý, zdravý recept.

Linecká kolečka jsou opravdu vánoční klasa a patří na každý talíř s vánočním cukrovím. Dnes si připravíme také slepované sušenky, které se chutí budou trochu lišit. Ořechová vůně, křupavé a zároveň nadýchané.

Fitness zdravé opilé perníkové truffle.

Opravdu hříšně čokoládově čokoládová chuť s dokonalou texturou a nádechem alkoholu. Tohle cukroví budou i vaši rodiče milovat a určitě neodmítnou!

Sleduj nás i na sociálních sítích: