Můj účet
Přihlášení
Menu

Protein na rok ZDARMA

Náš instagram je především vzdělávací a zábavná platforma. Najdete tam zdravé recepty, tipy na výživná jídla, tréninkové splity, zábavu ale i tipy na super doplňky stravy. Pokud sledujete náš instagram, víte jako první o super novinkách, doskladnění oblíbených produktů a nejnovějších akcích. A teď už vás tam je 100 000! To je důvod k oslavě. Zkuste štěstí a vyhrajte PROTEIN NA ROK ZDARMA


O co se hraje? SMARTFUEL 100 % whey protein

Protein je přímo z čerstvého mléka od krav z kontrolovaných EU chovů, pasoucích se na pastvinách, výsledkem je nejvyšší kvalita bez zbytečných aditiv. Syrovátkový koncentrát je vhodný pro sportovce i k běžnému doplnění bílkovin. Podporuje regeneraci, udržení a budování svalové hmoty.


Jak se zapojit do soutěže? 
  • Sleduj náš Instagramový profil @Fitness007
  • Sdílej své oblíbené SmartFuel produkty na stories, přidej #soutezimoprotein a nezapomeň nás označit!
  • Čím kreativnější budeš, tím máš větší šanci na výhru. :) Připrav si pěkné reelsko, ukaž nám, jak používáš protein nebo třeba PWO nebo nám můžeš ukázat svou recenzi!
  • Losování proběhne v úterý 30. 4. 2024

Mohlo by vás zajímat:

Vše, co potřebujete vědět o proteinu: Jaké jsou druhy a který je nejlepší?

Trenér Jirka Vacek se s vámi podívá na protein zblízka. Co vlastně protein je, jak funguje? Odhalí nejlepší typ proteinu pro podporu růstu svalů.

Proteiny: Dávkování, kdy a jak užívat protein?

Bílkoviny potřebujeme pro regeneraci svalové hmoty, poškozené intenzivním tréninkem, a pro dodání potřebného množství aminokyselin nezbytných k tvorbě bílkovin, které podporují růst svalů.

Sleduj nás: