Můj účet
Přihlášení
Menu

Proteinové dýňové mini bábovky

Zdravé Dezerty

Podzimní dezert ke kávě či snídaně do chmurného rána hotová za čtvrt hodiny a to i s přípravou! Upečte si sladké přitom zdravé a fit dýňové bábovičky. Postup je jednoduchý a rychlý, stačí pouze smíchat ingredience, dát na chvilku do trouby a roztomilé bábovičky jsou na světě.

Ingredience:

Postup:

Vše smícháme a dáme do cca deseti formiček na bábovky vymazané kokosovým olejem. Pečeme je v předehřáté troubě na 180 °C 13 minut. Až vychladnou, odřízneme každý spodek u bábovky a přiklopíme je k sobě, polijeme je bílou čokoládou a doprostřed dáme skořici.


Lucky Alvin Zimní edice Pumpkin Spice

Neotřelá kombinace chutí se symbolickou vůní dýňového koření. Ta pravá kombinace do chladnějších dní. Zimní limitovaná edice je tvořena neotřelou kombinací na sucho pražených arašídů a pekanů, oslazená belgickou mléčnou čokoládou a ovoněna dýňovým kořením od Antonína. 


Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by vás zajímat:

Tvarožník Low Carb

Low carb tvarožník pouze z tvarohu, vejce, pudingu a sladidla. Žádná mouka, žádný cukr. Vyzkoušejte tvarohový dezert s nízkým obsahem sacharidů. Pro wau efekt doporučujeme servírovat s ořechovým máslem a lesním ovocem.

Mrkvové minibábovky

Mrkvové minibábovky s nádechem vanilky a zázvoru si můžete dopřát i v dietě. Nutričně vyvážená snídaně, dezert ke kávě, nebo skvělé pohoštění pro návštěvy hotové do půl hodiny. Klasickou mouku jsme nahradili mixem špaldové a rýžové a místo cukru jsme vsadili na sladký protein.

Sleduj nás i na sociálních sítích: