Můj účet
Přihlášení
Menu

Nízkosacharidový tvarohovový koláč s proteinem

Zdravé Dezerty

Low carb tvarožník pouze z tvarohu, vejce, pudingu a sladidla. Žádná mouka, žádný cukr. Vyzkoušejte tvarohový dezert s nízkým obsahem sacharidů. Doporučujeme servírovat s ořechovým máslem a lesním ovocem. Lesní ovoce dodají tvarožníku šťavnatost a obsah sacharidů navýší pouze nepatrně.

Ingredience:

Postup:

  1. Vše kromě kakaa rozmixujeme a osladíme dle chuti. 
  2. Polovinu směsi odlijeme a vmícháme do ní kakao. 
  3. Následně pro efekt střídáme do formy kakaovou se světlou- do malé dortové formy vyložené pečícím papírem doprostřed lžíci bílé směsi, do ní lžíci kakaové směsi, opět bílé... takhle to střídáme dokud nám nic nezbyde.
  4. Vezmeme párátko a od středu děláme čáry pro doplnění výsledného mramorového efektu navrchu. Pečeme na 170° cca 50 minut.

Kešu krém

Navrch tvarožníku se skvěle hodí Smartfuel kešu krém. Krém je lehce nasládlý, přitomo obsahuje pouze malé množství přirozeně se vyskytujícího cukru. Obsahuje rostlinné bílkoviny, kvalitní nenasycené tuky a nechybí v něm velký podíl vitamínů, minerálů jako je hořčík a zinek. 


Zdroj: Eliška Ságnerová

Mohlo by vás zajímat:

Fitness jahodový nepečený cheesecake

Plná jahodová chuť, tvarohová svěžest a ovesnoarašídový korpus vytvoří kombinaci, o které jste ani nesnili. Cheesecake vypadá složitě, ale opak je pravdou. Je nepečený, ingredeince stačí jen smíchat, navrstvit a nechat ztuhnout a odpočinout v ledničce. 

Datlové tyčinky s proteinem a čokoládou

Nutričně vyvážený snack, který vás nabije energií, uspokojí chutě na sladké a doplní dávku bílkovin. Inspirujte se a vytvořte si svou vlastní energii sbalenou na cesty :)

Fit zdravé Kinder řezy s proteinem

Kdo by nemiloval Kinder Pingue. Čokoládový korpus, se smetanouvou náplní a to celé obalené v čokoládě. Toto je recept, který za to stojí vyzkoušet

Sleduj nás i na sociálních sítích: