Můj účet
Přihlášení
Menu

Tereza Nosková ▷ Oblíbené produkty recenze

Tereza Nosková, krásná bikina a známá fitness trenérka prozrazuje své oblíbence. Podívejme se, jaké produkty Tereza zařazuje do své TOPky.

"Jsem sportovní nadšenec od mala, prošla jsem si různými druhy sportů, vystudovala jsem Karlovu Univerzitu - fakultu tělesné výchovy a sportu, ze zaměřením - aktivity podporující zdraví, výživu. Po letech cvičení jsem se ocitla ve fitness prostředí, kde už působím 10 let jako trenérka. Uvědomila jsem si, jak nedílnou součást hraje výživa ve sportu - ať už z hlediska výkonu, regenerace nebo při přeměně postavy. Fitness je odvětví, ve kterém jsem se našla, které se stalo mou vášní. Svým působením v této sféře se snažím lidem předat zdravý pohled na výživu, udělat si v dosažení svých cílů životní styl, který je bude bavit - bez extrémů, bez huntování zdraví a být alespoň malou inspirací pro fitness nadšence."

TOP produkty Terezy Noskové:

Country Life Rýžová kaše

Super jako předtreninkové/potréninkové jídlo společně s proteinem a ovocem. V případě přidáním tuku - jako například ořechů nebo různých semínek vznikne plnohodnotná snídaně nebo svačina. Jelikož mi nedělají dobře ovesné vločky, rýžovka je pro mě super alternativa


Smartfuel 100 % whey protein

Protein, který si mě získal jak svou chutí, tak složením. Protein je bez zbytečných přidaných aditiv, navíc obsahuje trávicí enzymy, takže je vhodnější pro lidi s citlivějšim trávením. Z příchutí doporučuji čoko karamel.


Prom-in CFM Pure Performance

Stejné je to s protein od Prom-inu. I tento protein je bez zbytečných aditiv s obsahem trávicích enzymů. Z nabízených příchutí za mě vede příchuť slaný karamel.


Kernel Season's kořenící směs

Koření, které jednou zkusíš a už ho nikdy nechceš vyměnit za jiné. Používám na vajíčka, pečenou zeleninu, brambory, ale třeba i na hotovu rýži a maso


Mad Max opasek

Opasek na cvičení, který používám už roky.
Jelikož se zaměřuji na silový trénink, krásně mi drží střed těla u těžkých cviků. Jen při jeho častém používání, musíte myslet na zařazování cviků na střed těla.


Prom-in Serious PRE natural

Za mě nejlepší přetréninkovka, která neobsahuje kofein, na který jsem velmi citlivá. 
PRE je vhodné tedy i při odpoledních/večerních tréninkách.
Krásně cítím napumpování svalu během tréninku a zároveň u této předtréninkovky nemám velké mravenčení po těle, které nesnáším.


Booty Band by Tere.fu

Gumičky, které používám xkrát denně už xy let s klienty jako doplněk v tréninku.Pořád mám jedny a ty samé - to po tech letech je důkazem toho, že jsou kvalitní a nepraskají.
Zároveň jsou v balení gumičky tři s různým odporem - takže můžu volit gumičku podle individuálních možnostech klienta. Sama gumičky používám na aktivaci hýždí před tréninkem, nebo naopak v závěru tréninku pro úplné doražení hýžďového svalu :)


Tyčinky: Exxe a Pure Bar

Pokud je možnost, vždy raději volím plnohodnotné jídlo (svačinu).
Někdy ale člověk nestíhá, případně ho přepadne nečekaný hlad, kdy nemá možnost se v klidu najíst.
Proto jako záchrana v kabelce je vždy buď tyčinka Exxe nebo Pure Barka, která má skvělé kalorické hodnoty a zároveň složení.


Inspirujte se Terezeou, vyzkoušejte produkty také vy.

Mohlo by Vás zajímat:

Matouš Kohout ▷ Oblíbené produkty

Matouš Kohout, úspěšný zápasník MMA, který má na svém triku nesčetně úspěchů. Zajímá vás, jaké suplementy zařadil do své TOP 5ky a na jaké doplňky stravy nedá dopustit?

Anna Faltová  Oblíbené produkty

Annu Faltovou zná každý nadšenec do fitness. Anička si prošla dlouhou fitness cestou, od domácího cvičení plných začátečníckých chyb, až k profi kartě v bikini fitness. Přečtěte si, na jaké produkty Anička nedá dopustit.

TOP 5 SUPLEMENTŮ | Nejlepší doplňky stravy pro sportovce i nesportovce. Jaká suplementace má cenu?

Trenér Jirka Vacek vám ukáže nejlepší fitness doplňky stravy pro sportovce, ale i nesportující část populace. Jedná se o deficitní vitamíny a minerály, které v našem těle chybí. Jak se projevuje jejich nedostatek?

Sleduj nás i na sociálních sítích: