Můj účet
Přihlášení
Menu

Matouš Kohout ▷ Oblíbené produkty recenze

Matouš Kohout, úspěšný zápasník MMA, který má na svém triku nesčetně úspěchů. Zajímá vás, jaké suplementy zařadil do své TOP 5ky a na jaké doplňky stravy nedá dopustit?

"Jsem Matouš Kohout, nyní zápasník MMA. Sportuji celý život, od fotbalu jsem přešel k thajskému boxu, kde jsem dosáhl nespočet úspěchů a mám za sebou zhruba 80 zápasů. Poté mě oslovili s nabídkou na zápas MMA, já ji přijal a už u toho zůstal. Mezi mé největší úspěchy patří mistr Evropy v thajském boxu, mistr Evropy WKN v K1 a 3x bronz na mistrovství Evropy v thajském boxu a jsem vítěz pyramidy Oktagon Underground"

TOP produkty Matouše Kohouta:

Reflex Nexgen PRO Digestive Enzymes

Za mě 100% základ suplementace, tento produkt je nejnasypanější, co se týče složení. A sedí mi.


Czech Virus D3

V našich podmínkách bysme měli doplňovat vitamín D a tento od Czech Virus je skvělej a v jedné tabletě je 5000 jednotek a to je až až.


Prom-in ZM Core

Dávám po dopoledním tréninku na zrychlení regenerace na odpolední trénink, plus na noc pro kvalitnější spánek. Zinek a Magnésium jsou minerály, které. ze stravy nezískáme, proto je doplňuji tolik a ještě navíc k multivitamínu.


Czech Virus vícesložkový protein MPS-5 PRO

Můj oblíbený protein, hlavně chutí, tak i více složkou bílkovin, která skvěle zasytí.


Tekuté bílky

Velký pomocník do poslední fáze diety a shazování, kdy šetřím každé kalorie a ještě doplním spoustu bílkovin abych neztrácel svalovou hmotu.


Inspirujte se Matoušem, vyzkoušejte TOP pětku produktů také vy.

Mohlo by Vás zajímat:

Anna Faltová  Oblíbené produkty

Annu Faltovou zná každý nadšenec do fitness. Anička si prošla dlouhou fitness cestou, od domácího cvičení plných začátečníckých chyb, až k profi kartě v bikini fitness. Přečtěte si, na jaké produkty Anička nedá dopustit.

TOP 5 SUPLEMENTŮ | Nejlepší doplňky stravy pro sportovce i nesportovce. Jaká suplementace má cenu?

Trenér Jirka Vacek vám ukáže nejlepší fitness doplňky stravy pro sportovce, ale i nesportující část populace. Jedná se o deficitní vitamíny a minerály, které v našem těle chybí. Jak se projevuje jejich nedostatek?

Sleduj nás i na sociálních sítích: