Můj účet
Přihlášení
Menu

Under Armour - technologie a střih

Mezi tři hlavní technologie sportovní značky Under Armour patří Gearline – jedná se o HeatGear®, ColdGear® a AllSeasonGear®. Tyto technologie však postupem času byly doplněny o řadu dalších. Momentálně Under Armour nabízí produkty v následujících provedeních:

HeatGear®

HeatGear®

Ideální pro pocit svěžesti, sucha a lehkosti. Vhodné využití při teplotě nad 20°C. HeatGear® poskytuje prodyšnost a maximální odvedení potu. Vhodné pro maximální zátěž.

ColdGear®

ColdGear®

Ideální pro lepší pocit sucha, tepla a lehkosti. Vhodné využití při teplotě 13°C a méně. ColdGear® představuje dvojvrstvý materiál, který odvádí vlhkost od těla a zároveň udržuje tělesné teplo. Vhodné pro maximální zátěž.

AllSeasonGear

AllSeasonGear®

Ideální pro pocit sucha a lehkosti. Vyrobeno pro teploty mezi 13°a 24°C. AllSeasonGear® je vyroben z revolučních materiálů, které si dokáží poradit s výkyvy počasí a zajistí perfektní regulaci teploty a zároveň maximální prodyšnost.

Charged Cotton

Charged Cotton®

Po letech, kdy bavlna byla označována za nepřítele, si Under Armour vzal, co matka příroda udělala a vylepšil to. Charged Cotton® poskytuje stejné pohodlí jako bavlna, ale vysychá mnohem rychleji a pracuje společně s tělem sportovce.

Coldblack

Coldblack®

Tato revoluční technologie odráží infračervené paprsky, což způsobuje, že tmavší barvy působí na slunečním záření téměř jako barvy světlé. Lehká, jemně strukturovaná tkanina, která chrání pokožku před sluncem. Vhodné do největších veder.

Storm Armour

Storm Armour®

Takto označené oděvy se vyznačují zvýšenou voděodpudivostí. Technologie povrchové úpravy DWR (Durable Water Repellent) zajišťuje, že kapky se do materiálu nevsáknou, ale stečou po něm. Díky tomu je oblečení označené jako Storm vhodné do každého počasí.

Catalyst

Catalyst

Catalyst je řada, která spojila výkon a zelenou technologii. Výrobky jsou vyráběny z recyklovaných plastových lahví, čímž se výrazně snižuje negativní dopad výroby na životní prostředí. Oblečení má úhledný, rychle schnoucí a téměř lesklý povrch, který je opatřen 50 + UPF ochranou proti slunci. Tkanina je navíc příjemně měkká a s funkcí maximálního odvodu potu, což při používání způsobuje příjemný pocit i při extrémně vysokých teplotách.

Anti Odor Technology

Anti Odor Technology

Udrží delší svěžest, neboť zabraňuje vzniku mikrobů, které způsobují nepříjemný zápach.

4-Way Stretch

4-Way Stretch

Technologie tkanin s příměsí elastanu, která umožňuje roztažitelnost materiálu ve všech 4 směrech. Oděv díky tomu nabízí lepší pohyblivost, příjemně se nosí a v neposlední řadě rychleji odvádí vlhkost a schne.

Moisture Transport system

Moisture Transport system

Technologie odvádějící pot od těla, tím umožňuje jeho rychlejší schnutí a udrží vás v suchu a pohodlí.

UPF Protection

UPF Protection

Vestavěná ochrana pro vaši pokožku před sluncem. Blokuje UV-A a UV-B záření.

 

UA Tech™

Lehká tkanina s ultra-měkkým, přirozeným pocitem pro bezkonkurenční komfort.

 

Armour®Fleece

Materiál podporující výkon, nahrazující běžné staré bavlněné mikiny. Překvapivě lehký, přesto vás dokonale udrží v teple.

 

Infrared

Technologie využívající tepelně vodivou vrstvu uvnitř oděvu. Udržuje a rozvádí vaše teplo.

Sleduj nás i na sociálních sítích: