Můj účet
Přihlášení
Menu

Zdravý a jednoduchý recept | Ovesný koláč

Receptů na zdravé dezerty z kvalitních surovin není nikdy dost! Recept na tento ovesný koláč se skládá z pár ingrediencí, je velmi jednoduchý a samozřejmě si skvěle pochutnáte. Základ tvoří ovesné vločky, které jsou skvělým zdrojem komplexních sacharidů a vlákniny. Jako zdroj bílkovin je v receptu použitý veganský protein a jako sladidlo je použitý erythritol, který má glykemický index 0 a neobsahuje žádné kalorie.

Ingredience:

Postup:

  1. Nejprve si připravte misku, do které nasypte ovesné vločky a zalijte mlékem.
  2. Vločky nechejte alespoň 20 minut naboptnat.
  3. Poté k vločkám přidáme všechny zbylé ingredience, včetně nahrubo nastrouhaného jablka.
  4. Vzniklé těsto vlijeme do formy vyložené pečícím papírem.
  5. Dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů, pečeme cca 45-50 minut.
  6. Doporučujeme podávat s oříškovým máslem.
  7. Dobrou chuť :)

Nutspread Pasta ze tří druhů ořechů

Toto ořechové máslo si doslova zamilujete a budete mít problém se od něj odtrhnout! Chuťově velmi připomíná rafaelo a přitom neobsahuje žádný cukr. Složení je velmi jednoduché, obsahuje pouze kešu, mandle a kokos. Nenajdete v něm žádné konzervanty ani palmový olej. Máslo je vhodné i pro vegany. Své využití najde při vaření, pečení, na ozdobení lívanců či snídaňové kaše nebo jen tak na lžičku, když Vás honí mlsná.


Mohlo by Vás zajímat:

Jablečný koláček | TIP na SVAČINU DO KRABIČKY

Hledáte tip na svačinu, kterou máte rychle hotovou a můžete si jí vzít sebou do práce či do školy? Pak se nechte inspirovat naším jednoduchým receptem na jablečný koláček. 

Recept na fit verzi oblíbeného jablečného koláče

Pokud máte rádi tradiční jablečný koláč, pak vyzkoušejte náš jednoduchý recept fit verzi tohoto oblíbeného koláče. V receptu nebyl použit žádný přidaný cukr, korpus je slazený erythritolem. 

Sleduj nás: