Můj účet
Přihlášení
Menu

Reklamace, výměna zboží

 

REKLAMACE:

Zboží lze reklamovat dle stávajících platných právních norem. Na veškeré zboží poskytujeme záruku po dobu jeho trvanlivosti - expirace. Kupující je povinen zboží bez zbytečných odkladů prohlédnout a zkontrolovat. Pokud je zásilka poničena, doporučujeme zásilku nepřebírat a neprodleně kontaktovat zákaznické centrum (vznikne-li škoda při přepravě zboží, odpovídá za vzniklou škodu dopravce – převzetím  se vystavujete možným problémům při reklamaci, případně odstoupení od koupě). 
V případě zjištění závad je kupující  povinen tyto oznámit neprodleně e-mailem, písemně nebo telefonicky prodávajícímu. 

Reklamační formulář /db/wysiwyg/Image/Uplatneni reklamace.doc

Odstoupení od kupní smlouvy:

V souladu se zákonem č. 367/2000 má kupující právo odstoupit od kupní smlouvy bez udání důvodu ve lhůtě 14 dnů od převzetí zboží. V takovém případě, je nutno nepoškozené zboží, bez známek užívání nebo opotřebení, v původním obalu a s veškerým příslušenstvím doručit zpět v uvedené lhůtě (určující je datum doručení zboží prodávajícímu). 

Formulář nelznete zde: /db/wysiwyg/Image/Protokol o vraceni zbozi.doc


Zboží můžete vrátit osobně nebo poslat doporučeně na adresu našeho skladu: Sport Fitness Product s.r.o., U Prioru 804/3, Praha 6, 161 00, Ruzyně – NIKOLIV NA DOBÍRKU – DOBÍRKOVÉ ZÁSILKY NEBUDOU PŘEBÍRÁNY.

Kontakty: Níže uvedené kontaktní údaje slouží pro případ potřeby komunikace ohledně Vašeho problému nebo dotazu na reklamační proces.

Naše adresa: 
Sport Fitness Product s.r.o.
U Prioru 804/3,
Praha 6, 161 00, Ruzyně

info@fitness007.cz

tel: (+420) 777 290 463

Vrácení kupní ceny za zboží provádíme neodkladně bankovním převodem na vámi uvedený účet, případně po domluvě lze provést vrácení peněz jiným vhodným způsobem.


VÝMĚNA ZBOŽÍ :

V případě výběru nevhodné velikosti vám nepoužité a nepoškozené zboží vyměníme za jinou velikost. Výměnu zboží kvůli špatné velikosti nebo z jiných důvodů, je nutno uplatnit do 14ti dnů ode dne doručení zboží. Zboží na výměnu zašlete spolu s průvodním dopisem na adresu centrálního skladu : 

Sport Fitness Product s.r.o., U Prioru 804/3, Praha 6, 161 00, Ruzyně – NIKOLIV NA DOBÍRKU – DOBÍRKOVÉ ZÁSILKY NEBUDOU PŘEBÍRÁNY. Zboží je možno po předchozí domluvě vyměnit i na kamenné prodejně.

Náklady spojené s výměnou nese zákazník.

Pokud to bude možné, bude zboží vyměněno za požadovanou velikost. Pokud to možné nebude, bude nabídnuta adekvátní náhrada, nebo vrátíme zaplacenou částku za boží. Peníze vám pošleme na účet po podepsání námi vystaveného dobropisu . 
Vrácení peněz poštovní poukázkou není bohužel možné.