Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů.
Para ořechy disponují podobnými zdravotními výhodami jako ostatní druhy ořechů. V jedné věci jsou však výjimečné.
Kokosové chipsy se získávají z dužiny kokosového ořechu. Kokosový ořech je velmi bohatý na minerály, zejména na hořčík, kterého obsahuje více než potraviny živočišného původu.
Kokosové chipsy se získávají z dužiny kokosového ořechu. Kokosový ořech je velmi bohatý na minerály, zejména na hořčík, kterého obsahuje více než potraviny živočišného původu.
Výběrová bezlepková mouka z lískových ořechů.
Nejsou skvělé jako pamlsek, ale jsou neuvěřitelně zdravé. Mandle obsahují 75 mg vápníku, 200 mg draslíku a 76 mg hořčíku. Příjem těchto látek pomáhá snižovat vyšší krevní tlak.
Nevíš kterou příchuť vyzkoušet dřív ? Máme pro tebe speciální TASTE BOX s ochutnávkou vybraných krémů – které si zamiluješ
Dovolujeme si představit další novinku z řad Vánočních překvapení.
Celozrnná špaldová mouka je vhodnou alternativou k mouce pšeničné .
Unikátní spojení 100% čokolády z Ekvádoru a lískových oříšků. Úžasně čokoládové. Ani trošku sladké. Skvělé s jablkem, banánem a ovesnou kaší se skořicí. Vhodné i do smoothies či protein shake.
Vlašské ořechy jsou velice výživné, neboť obsahují v průměru 70 % tuků obsahujících zejména velice zdravé nenasycené mastné kyseliny, 18 % proteinů (bílkovin) a přibližně 3% sacharidů (cukrů). Nachází se v nich železo, selen, zinek, draslík, vitamín E a skupina vitamínů řady B.
Intenzivní hořký zářitek ! Vynikající čokoláda nyní ve formě knoflíků má téměř bordovou barvu s tóny černého čaje.
Kombinace kešu oříšků, proteinu a bílé čokolády. Tohle musí ochutnat každý milovní oříškových másel.
Plody stromu maccadamia, známá jako makadamské ořechy , obsahují až 74 % tuků. Jejich proteiny jsou plnohodnotné, třebaže mají málo methioninu (ten se dá lehce doplnit kombinací s celozrnnými obilninami).
Lískooříškový krém s přidaným proteinem a kvalitní 70% čokoládou . Bez konzervantů , umelých sladidel a aromat.