Sladké palačinky a pouze 150 kalorií? Vyzkoušejte BiotechUSA Protein Pancakes!
Pořádně voňavá šufanovská směs pro přípravu oblíbeného chai latte, které nejen během chladných dní zaručeně potěší a rozproudí krev.
Lehký krémový pudink obohacený o bílkoviny, bez laktózy a bez přidaného cukru.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Instantní mouka bohatá na vitamín B1, Železo a fosfor. Obsahuje dvakrát více tzv. zdravého tuku než pšenice a více lehce stavitelných proteinů a sacharidů,
Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajuverdského receptu přepuštěním 100% másla.
100% ryzí přírodní produkt vyráběný z mletých nepražených peruánských organických kakaových bobů
Čistá a neochucená surovina bez dalších přísad - 100 % sušeného vaječného bílku.
Vaječný bílek, jako součást slepičího vejce, je vynikajícím zdrojem kvalitních proteinů.
Strouhaný kokos s typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší.
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice.
Jste zastánci zdravého stravování a myslíte si, že mouka je pro vás tabu? Nabízíme Vám řešení. U nás najdete pouze tzv. zdravé mouky .
Nekyne, ale místo toho ohromě chutná. Jídlům přidá plnou a výraznou chuť. Vynikající pomocník i pro vegetariánské vaření.
Extra panenský BIO kokosový olej za studena lisovaný s jemnou chutí a kokosovou vůní. Vynikající na pečení a vaření.
Má přijemnou kukuřičnou chuť a vůni. Snadná a rychlá příprava univerzální přílohy.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžova. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Směs pro přípravu lahodných fitness palačinek s kousky ovoce.
100 % čistý máselný tuk s jemnou máslovou vůní, intenzivní chutí a lehkým oříškovým aroma
Vysokoproteinový dezert s nízkým obsahem cukrů.
Přirozeně bezlepková obilnina dodá šmrnc i výbornou výživnou hodnotu každému jídlu. Univerzální mňamka! Promyjte ji a připravujte podobně jako rýži! Skvělá na sladko i na slano.
Mandlová mouka je vyrobena z loupaných mandlí, které jsou namlety do velmi jemné konzistence.
Přepuštěné máslo je bezvodný tuk získaný z másla. Má lehce nasládlou oříškovou chuť.
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů.
Směs pro přípravu lahodného proteinového nápoje s příchutí horké čokolády!