Ve srovnání s běžným řepným cukrem Erythritol vypadá i chutná stejně, má velmi podobnou texturu jako řepný cukr bez jakýchkoliv příchutí. Jeho sladivost je přibližně 70%.
Zcela jedinečné přírodní sladidlo téměř bez kalorií, vyráběné z kořene čekanky.
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr
Zdravější alternativa slazení, vyrobeno z přezrálých datlí a s výraznou chutí
Kurkuma v sobě obsahuje vysoké množství silného antioxidantu kurkuminu, který je známý svými všestrannými pozitivnímu účinky.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
100% rostlinné sladidlo z výtažku rostliny Stévie sladké. Náhražka cukru. Nula kalorií.
Tento ovocný džem je skvělou alternativou pro ty, kteří se chtějí vyhnout přidanému cukru.
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Sladidlo bez kalorií, s nulovým glykemickým indexem a stejnou sladivostí jako cukr
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
Nekyne, ale místo toho ohromě chutná. Jídlům přidá plnou a výraznou chuť. Vynikající pomocník i pro vegetariánské vaření.
Omáčka je vhodná ke grilovanému masu či zelenině a pochutnají si na ni všichni.
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Ta naše je z Ugandy a kromě své výrazné, plné vůně dodá vašim dezertům i cukroví také pořádnou nálož chuti.
Březový cukr, je přírodní sladidlo, které vypadá a chutná jako obyčejný cukr, ale obsahuje o 40 % méně kalorií.
Xylitol neboli březový cukr má stejnou sladivost jako běžný cukr a nízký glykemický index.
Směs tvoří skořice, muškátový oříšek, hřebíček, kardamom, nové koření, muškátový květ a zázvor.
Náhrada běžného cukru a jiného sladidla.
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
BIO skořice té nejvyšší kvality s celou řadou pozitivních benefitů.
Erythritol je vhodná náhrada klasického cukru či umělých sladidel s GI 0.