Zcela jedinečné přírodní sladidlo téměř bez kalorií, vyráběné z kořene čekanky.
Kurkuma v sobě obsahuje vysoké množství silného antioxidantu kurkuminu, který je známý svými všestrannými pozitivnímu účinky.
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Rostlinné sladidlo bez kalorií vhodný pro každodenní použití.
Nízkokalorické přírodní sladidlo s nízkým glykemickým indexem a vysokým obsahem vlákniny.
Nekyne, ale místo toho ohromě chutná. Jídlům přidá plnou a výraznou chuť. Vynikající pomocník i pro vegetariánské vaření.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Zdravější alternativa slazení, vyrobeno z přezrálých datlí a s výraznou chutí
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Tento ovocný džem je skvělou alternativou pro ty, kteří se chtějí vyhnout přidanému cukru.
Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
100% rostlinné sladidlo z výtažku rostliny Stévie sladké. Náhražka cukru. Nula kalorií.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Sladidlo bez kalorií, s nulovým glykemickým indexem a stejnou sladivostí jako cukr
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Ta naše je z Ugandy a kromě své výrazné, plné vůně dodá vašim dezertům i cukroví také pořádnou nálož chuti.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Xylitol neboli březový cukr má stejnou sladivost jako běžný cukr a nízký glykemický index.
Omáčka je vhodná ke grilovanému masu či zelenině a pochutnají si na ni všichni.
Jsou slazeni pouze stévií a maltitolem, poslouží jako alternativa běžných gumových medvídků.
Směs tvoří skořice, muškátový oříšek, hřebíček, kardamom, nové koření, muškátový květ a zázvor.
Náhrada běžného cukru a jiného sladidla.
Březový cukr, je přírodní sladidlo, které vypadá a chutná jako obyčejný cukr, ale obsahuje o 40 % méně kalorií.
Low carb stolní sladidlo nové generace vyrobené patentovanou metodou z kořene čekanky a rostlinné vlákniny.