Můj účet
Přihlášení
Menu

8 minut workout na břicho. Nejlepší cviky na břišní svaly. Celé tréninkové video.

Přejete se mít pěkně vypracované břicho? Zkuste si zacvičit podle tohoto videa. Celé cvičení vám zabere jen 8 minut a břicho pekelně ucítíte. 

A jaké jsou nejlepší cviky na břicho? Zde najdete náš výběr těch nejúčinějších. Při cvičení myslete na dýchání a správné provedení cviku. Důležité je nepřetěžovat bedra.


Náš TIP: SMARTFUEL 100 % whey protein 

Hledáte protein nejvyšší možné kvality bez zbytečných aditiv? Tady je! :) Protein má super složení, skvěle chutná a má také krémovou konzistenci a hodí se skvěle po tréninku, ale i kdykoliv během dne jako svačina nebo do vaření.


ZKRACOVAČKY

Leh na zádech na podložce. Nohy pokrčeny v kolenou. Ruce můžete mít na prsou, mohou směřovat mezi kolena nebo je mít za hlavou, pozor ať si jimi hlavu nepřitahujete k tělu. Bedra jsou přitisknuta celou dobu k podložce a lopatky se nedotýkají celou dobu cvičení země. Kontrakcí břišních svalů s výdechem kulatě přitahujete hrudník ke kolenům. S nádechem povolíte.

REVERZNÍ ZKRACOVAČKY

Ležíte na podložce, bedra jsou přitisknuta k zemi a ruce podél těla. Nohy zvednete nahoru. S výdechem nadzvedáte pánev nahoru a nohy jdou ke stropu s výdechem ještě umocníme kontrakci břišáků. S nádechem se vracíte do původní pozice.

PLANK

Výchozí poloha je na čtyřech. Ramena a lokty jsou pod sebou. Tlačte tělo nahoru do horní části zad. Zatněte hýžďové a stehenní svaly. Dýchejte normálně. Bradu držte blízko krku. Zatněte břicho tak, jako byste očekávali úder do žaludku.

NŮŽKY

Lehnete si na záda s nohama u sebe. Ruce můžete mít za hlavou nebo podél těla. Zvednete pravou nohu rovnou ke stropu a levou nohu držíte několik centimetrů od podlahy. Nohy střídáte a nepokládáte na zem. Cvik si můžete stížit tím, že začnete s oběma nohama nad zemí. Nejprve zvednete pravou, vrátíte a to samé s levou nohou. 

HOROLEZEC - MOUNTAIN CLIMBER

Výchozí pozice je, jako byste chtěli udělat klik - Ruce jsou natažené. Zvednete pravou nohu a s výdechem posouváte koleno k lokti. Vrátíte pravou nohu zpět a totéž uděláte s levou nohou. Břicho držíme stále napnuté a boky nevytáčíme.

Mohlo by Vás zajímat:

Tréninkový plán pro začátečníky

Popularita posilování raketově roste. Informace, které musíte pro správný trénink pochopit, jsou však velmi obsáhle. V dnešním článku se vám pokusíme vysvětlit podle čeho si sestavit vlastní tréninkový plán tak, aby byl vhodný právě pro vás.

Jak cvičit s odporovou gumou? Ukázková videa. Nejlepší expandér pro cvičení nohou?

Nejlepší cviky na zadek s odporovou gumou. V tomto článku najdete základní popis článků plus videa z našeho youtube.

Sleduj nás i na sociálních sítích: