Můj účet
Přihlášení
Menu

Anabolizéry: Top 10 nakopávačů! Jak vybrat správnou předtréninkovku?

Nazývají se různě: předtréninkovka, nakopávače, anabolizéry nebo N.O.čka. Směs více surovin, jejichž základní kameny jsou stimulanty jako je taurin, kofein či tyrosin. Dále arginin, kreatin, citrulin a beta alanin. Pre workouty lidé používají s cílem zlepšit výkon, podpořit růst a sílu, ale vybrané produkty mají vliv i na udržení koncentrace a optimální hladiny testosteronu v krvi, který hraje zásadní roli nejen při nabírání svalové hmoty. Cvičení je díky takovým směsím látek intenzivnější, což vede k rychlejšímu nárůstu svalové hmoty.

Trenér Jirka Vacek vytvořil vlastně předtréninkový přípravek PWO. Jedná se o suplement, který kombinuje více suplementů dohromady: Pumpu, spalovač, adaptogen, energii a koncentraci. Jirka říká: "Všechny látky jsou zde obsažené proto, že za celé ty roky, co jsem zkoušel všemožné pre-workouty mi tyto látky a jejich vzájemná synergie, vykrystalizovaly jako nejvhodnější a když byla možnost vytvořit vlastní produkt, byla to velká výzva." 

Předtréninkovky jsou jako jedny z mála doplňků, u kterých jé učinek zaznamenatelný ihned po první dávce. Můžeme již při prvním tréninku pociťovat větší prokrvení a „napumpovanost“, zvýšení síly, lepší soustředění i přísun psychické energie. Tyto aspekty mohou učinit trénink kvalitnějš. Musíme samozřejmě splňovat i další podmínky jako je dostatečný přísun živin, odpočinek a regenerace, protože svaly neroustou při cvičení, ale během regenerace.

Co když necítím účinky? Pocitová imunita vůči nakopávačům.

Někteří lidé jsou vůči pocitovým účinkům imunní. Nepociťují žádné mravenčení, štípání, brnění nebo zvýšenou stimulaci. Pokud se do této skupiny lidí řadíte, bohužel nezbude nic jiného než se s tím smířit. Ale nezoufejte. Nakopávače nejsou určeny jen k nakopnutí do tréninku. Mnozí právě nakopávače užívají jen z důvodu napumpování, prokrvení svalů, ale i lepší koncentraci.

A které jste vybrali jako TOP10?
 

Fitness007 PWO Jirka Vacek 480 g

Tento předtréninkový přípravek je komplexní a zahrnuje pumpu, spalovač, adaptogen, energii a koncentraci v jednom. Nabízí maximálně účinné, synergické a efektivní složení látek. Obsah látek je skutečně účinný, není jen pro označení na etiketě. Vhodný i pro vegany a vegetariány. Zvolit můžete i verzi bez stimulantů.

Prom-in Nitrox Pump Extreme

Extrémně silná kombinaci ingrediencí pro zvýšení výkonu. Obsahuje složky, jako beta alanin a kreatin HCl pro podporu výkonu. Je ideální pro silový trénink pro zvýšení intenzity a výbušné síly pro sporty, jako je hokej, americký fotbal, rugby atd., 

EXTRIFIT AGREZZ

Kombinace stimulantů produkce oxidu dusnatého, citrulinu, beta alaninu a argininu, stimulačních látek kofeinu a taurinu, synefrinu, ze zeleného čaje, extraktu z černého pepře (piperinu), cholinu, tyrosinu a DMAE. 

Prom-in Progressive Pre

Kvalitní předtréninkovka, která kombinuje maximální podporu výkonu současně s maximální podporou uvolňování mastných kyselin, tedy spalování tuku. Tato předtréninkovka má i verzi Serious Pre, který je uplně bez stimulantů. 

CZECH VIRUS BEAST VIRUS

ALL-IN-ONE špičkový předtréninkový suplement, obsahuje 13 perfektních synergicky fungujících látek, které jsou obsaženy v nejčistší formě a v optimálních dávkách. Se sílou pomůže kombinace léty prověřeného beta-alaninu v kombinaci s taurinem a kofeinem. 

NUTREND N1 PRE-WORKOUT

Sestavený dle maximálních možností evropské legislativy. Obsahuje: 3500 mg beta-alaninu, 3500 mg L-arginin-alfa–ketoglutarát, 3235 mg kretinu, 2250 mg L-malát, 500 mg L-tyrosinu, 200 mg kofeinu a 20 mg DMAE (dimethylaminoethanolu).

Amix CELL UP shot 

Od ostatních předtréninkovek se liší tím, že obsahuje 2000 mg glycerolu, který má super vliv na prokrvení a pořádnou napumpovanost. Nechybí ani typické látky pro kvalitní předtréninkovku, jako je kofein, taurin, arginin nebo beta alanin.

Kaged Muscle Pre-Kaged

Léty osvědčená špičková předtréninková formule pro maximální výkon a sílu, navýšení intenzity tréninku, maximálně napumpované svaly a dokonaloukoncentraci na trénink. Žádné "zázračné směsi", pouze prvotřídní suroviny upravené patentovanou fermentační technologií.

BRAINMAX 3.0 ANABOLIC DAGGER

Přírodní hormonální optimalizátor, který zvyšuje testosteron a současně balancuje estrogeny, způsobuje zvýšení fyzické i psychické houževnatosti, zlepšuje napumpování během tréninku a přivádí novou hladinu energie, motivace a chuti do tréninku. 

REDCON1 TOTAL WAR

Profesionální produkt určený pro maximalizaci výkonu, síly a silové vytrvalosti nejen kulturistů, ale všech sportovců, jejichž výkon má silově-vytrvalostní charakter, jako jsou hokejisté, zápasníci MMA apod. 

 

Mohlo by vás zajímat:

 

Užívat raději BCAA nebo EAA? Které jsou lepší?

Pomáhají při regeneraci, tvorbě a růstu svalové hmoty a slouží jako zdroj energie.Celkově esenciální aminokyseliny plní širokou škálu klíčových funkcí, které jsou zásadní pro celkové zdraví a optimální výkon těla.

Jak zlepšit psychiku a odolnost na stres? Zkuste: Adaptogen mix

Adaptogeny pomáhají organismu přizpůsobovat se a vyrovnávat se s fyzickými, chemickými i biologickými stresory a pomáhají snižovat potřebu těla produkovat stresové hormony v reakci na stres.

Sleduj nás: