Můj účet
Přihlášení
Menu

Super jednoduché proteinové lívance | TIP na zdravou a vyváženou SNÍDANI

Fitness snídaně

Ten, kdo si nenajde čas na své zdraví, si dříve nebo později bude muset najít čas na nemoc. Kvalitní strava by měla být jednou z nejdůležitějších priorit, ale nemusí to nutně znamenat, že budete v kuchyni trávit dlouhé hodiny. Přesvědčte se sami a vyzkoušejte naše měkké a nadýchané proteinové lívanečky, které jsou hotové během chviličky. Na lívance nepotřebujete hafo surovin, stačí Vám pouze naše směs Smartfuel Proteinové lívance, která obsahuje kvalitní ingredience, jako rýžovou mouku, syrovátkový protein v oblíbené příchuti piškotový dort, sušený vaječný bílek a sušené mléko. Příprava je velmi jednoduchá, stačí smíchat 1 porci (50 g) se 150 ml vody/mléka a ze směsi tvořit lívanečky na rozpálené pánvi na kapce oleje. Ozdobit si je můžete dle Vaší chuti a fantazie. My jsme se rozhodli vánočně naladit a použili jsme lahodný ořechový krém v příchuti vanilkový rohlíček, banán a pár kousků tradičních vanilkových rohlíčků.

Ingredience:

+ Lifelike Twister v příchuti vanilkový rohlíček, banán, vanilkové rohlíčky

Postup:

  1. Směs na proteinové lívance nasypeme do mističky a přilijeme mléko.
  2. Důkladně promícháme.
  3. Rozpálíme si pánev s kokosovým olejem.
  4. Na pánvi tvoříme malé lívance a opékáme je z obou stran.
  5. Podáváme je pomazané ořechovým krémem, zdobíme kolečky banánu a vanilkovými rohlíčky.
  6. Nechte si chutnat :)

Lifelike Twister

Pokud hledáte spojení kvalitních ořechů a dalších kvalitních surovin, jako je například belgická tmavá či bílá čokoláda, lyofilizované ovoce, kokos nebo třeba preclíčky. Pak jsou tyto ořechové krémy přímo pro Vás. Na výběr máte rovnou z několika druhů, včetně limitovaných edicí, které vždy stojí za to! Zejména vánoční limitované edice doporučujeme vyzkoušet. Jedná se o příchuť vanilkový rohlíček, který se skládá z kešu ořechů, kokosového cukru, vlašských ořechů, kokosového oleje a Madagaskar vanilky. Zaručujeme Vám, že příchuť Vám bude víc než připomínat skutečnou chuť vanilkových rohlíčků. Druhá limitka je almond gingerbread neboli perníček, který je vyrobený z mandlí, 70% čokolády, kokosového cukru, kokosového oleje a perníkového koření. I druhá limitka stojí za to, chuťové připomíná perníčkové těsto doplněné jemnou čokoládou. Rozhodně potěší i jako dáreček.


Mohlo by Vás zajímat:

FIT Išelské dortíčky a Slepované mandlové cukroví | Fitness proteinové cukroví

Zdá se, že Ježíšek letos přišel o pár dní dřív - následující recepty totiž vašim chuťovým buňkám splní všechna přání! Oba druhy cukroví jsou příjemně sladké i měkounké a navíc obsahují jen samé výživné ingredience. 

4 tipy na jednoduché a zdravé snídaně

Lámete si hlavu nad rychlými, ale zdravými snídaněmi? Petr Havlíček a Tereza Fuková pro vás připravili 4 recepty na nutričné výživné snídaně, které připravíte v pár okamžicích. 

Sleduj nás i na sociálních sítích: