Můj účet
Přihlášení
Menu

Beast Virus V2.0 aneb zkus nový vytuněný ultimátní nakopávač

Beast Virus V2.0 je horkou novinkou z dílny nejoriginálnější české značky Czech Virus®. Původní Beast Virus pravděpodobně není potřeba ani představovat, tento produkt způsobil naprosto bez debat revoluci v kategorii před tréninkovek a udával trendy ostatním značkám, které Beast velmi rády napodobovaly. Doba jde však stále kupředu a proto jsme se po 5-ti letech rozhodli naši originální recepturu inovovat a přinést na český trh zpět krále českých před tréninkovek. Nic jsme neubírali, pouze jsme přidali 4 nové látky = 13 aktivních látek celkem!

CÍLE BEAST VIRUS® V2.0

Původní verze Beastu nastolila 5 let zpátky pravidla a trend, jakým by se moderní preworkout měl ubírat. Nová verze si dává za cíl poskytnout ultimátní produkt, který pomůže ve všech potřebných aspektech - pomůže se sílou a výbušnosti, ledově klidným soustředěním, extrémně prokrví svalstvo a oddálí únavu na nejvyšší možnou dobu. Jedná se tedy o ALL-IN-ONE produkt, ale pozor - bez zbytečného kreatinu, BCAA nebo cukru. Nemáme nic proti kreatinu a BCAA jako takovým, ale pokud máte v dávce své předtréninkovky 5-6 g BCAA (naprosto základní množství), jak můžete dávkovat 10 g bez toho, abyste neužívali nadbytečné množství ostatních látek? Velmi těžko a jste tímto zbytečně omezeni.

SYNERGIE LÁTEK

Oproti původním devíti látkám naleznete v nové verzi látek třináct! Jejich složení jsme vytvářeli s ohledem na vzájemnou synergii daných látek, abychom z produktu vytěžili pomyslné maximum. Se sílou pomůže kombinace léty prověřeného beta-alaninu v kombinaci s taurinem a kofeinem. Pro výdrž je zde kombinace brutální dávky L-citrulin-malátu v kombinaci s inosinem (zlepšuje přenos kyslíku a umožňuje trénovat na kyslíkový dluh), hroznovým semínkem, taurinem, kofeinem a tak dále. Pro soustředění a tzv. muscle-mind connection využijete cholin, DMAE, tyrosin a kofein. Svalové prokrvení/pumpu zajistí citrulin v kombinaci s řepnými nitráty. To vše je navíc umocněno přídavkem Piperinu, který zlepšuje absorbci ostatních látek.

ORIGINÁLNÍ SLOŽENÍ

Beast Virus® je od počátku receptura našeho zakladatele a znatelně se liší od ostatních známých (i zahraničních) předtréninkovek - nepočítáme samozřejmě agresivní kopie samotného Beastu, kde je potom složení velmi podobné. Tato receptura byla vytvořena na základě letitých experimentů s různými látkami a jejich kombinací, než jsme vytvořili finální, která nadchla většinu cvičící populace v ČR. Věříme, že novou recepturu oceníte, jelikož jsme na složení nic neubrali, pouze jsme přidali 4 nové látky.

NOVÉ LÁTKY VE VERZI 2.0

K původní, velmi dobře fungující směsi, jsme přidali 4 nové látky. Jedná se o Betain HCL, Inosin, Nitráty z červené řepy a Vitis Vinifera - hroznové semínko. Betain zlepšuje využívání živin a látek organismem a zajišťuje štěpení bílkovin na aminokyseliny. Inosin zlepšuje přenos kyslíku a umožňuje trénovat na kyslíkový dluh. Řepné nitráty (první použití z CZ značek již u m3/s PUMP) se v těle mění na oxid dusný (NO) a zlepšují prokrvení a žilnatost. Vitis Vinifera zajišťuje zvýšený průtok krve a antioxidační vlastnosti.

VÝROBA A LÁTKY

Všechny látky v Beast Virus® V2.0 jsoulaboratorně testované na čistotu a zakázané látky. Výroba poté probíhá ve firmě s více než 20-ti letou tradicí s potravinovými doplňky a vlastní certifikát kvality ČSN EN ISO 9001:2009. S tímto dodavatelem spolupracujeme od založení značky a máme velmi nadstandardní vztahy.

ŽÁDNÉ ZBYTEČNOSTI NAVÍC

V produktu nenaleznete žádné levné plnidlo, kontroverzní sladidlo nebo syntetické barvivo.Samozřejmostí je přírodní aroma a slazení steviol-glykosidy a sukralózou. Pro lepší sypkost obsahuje surovina taurin oxid křemičitý (již v základu) a my navíc přidáváme rostlinný stearan hořečnatý, abychom minimalizovali možné hrudkování.

BEAST VIRUS V2.0 a použité látky:

L-Citrulin-malát - Citrulin se v těle přeměňuje na Arginin a dalé na oxid dusnatý (NO). Podle výzkumu dokáže citrulin navýšit hladinu Argininu a NO v těle lépe, než samotný arginin. Arginin se v těle ještě dále rozkládá, zatím co Citrulin už je připraven k absorbci a použití. Citrulin Malát ověřeně zlepšuje energie, podle průzkumu zlepšuje ATP o 35%.

Beta-Alanin - zlepšuje sílu, výbušnost, výdrž a zotavení. Dokonce podle některých studií pomáhá se snížením tuků a nárustem svalů.

Taurin - zlepšuje výdrž a svalovou sílu. Dokáže také zvýšit produkci oxidu dusnatého (NO). Cvičením se zásoby taurinu vyčerpávají, čímž přímo působí na snížení síly a výdrže, proto je vhodné brát taurin před každým tréninkem..

Betain HCL - zlepšuje trávení a využívání živin organismem tím, že zvyšuje množství žaludeční kyseliny (kyselina chlorovodíková), která zajišťuje štěpení bílkovin na aminokyseliny. Je výborný v kombinaci s červenou řepou, zvyšuje hladinu cholinu a metabolismus cysteinu. To podporuje buněčnou hydrataci (lepší svalová pumpa).

Inosin - zlepšuje přenos kyslíku v těle a umožňuje déle trénovat na tzv. kyslíkový dluh. Je prekurzorem ATP - zvyšuje hladinu energie.

Cholin Bitartrát - hraje důležitou roli v mozkové, nervové a svalové funkci. Zvyšuje fungování mozku, zlepšuje náladu, vylepšuje reakční dobu a pomáhá se soustředěním. Působí synergicky s kofeinem a L-Tyrosinem, přináší čistou psychickou stimulaci a zabraňuje poklesu výdrže.

L-Tyrosin - zvyšuje ostražitost, soustředění, náladu a energii při intenzivním cvičení, nejlépe v kombinaci s kofeinem.

Nitráty z červené řepy - V červené řepě (a jiné zelené listové zelenině) se nachazí anorganický dusičnan (NO3-), který se u lidí po požití přemění na dusitan (NO2-) a cirkuluje v krvi. V případě omezeného množství kyslíku potom NO2- tělo přemění na oxid dusnatý (NO) - molekulu, která hraje důležitou roli v cévním systému.

Kofein - dokáže zlepšit sílu, výdrž a oddaluje únavu během cvičení. Kofein také podporuje produkci oxidu dusnatého (NO). Výborně se doplňuje se Synefrinem a L-Tyrosinem.

Vitis Vinifera - Extrakt z hroznového semínka (95% proanthocyanidinů) je bioflavanoid s antioxidačními vlastnostmi, zvyšuje cirkulaci a tím zlepšuje dodávky živin do svalů. Dle některých studií zvyšuje průtok krve.

Extrakt z kůry hořkého pomeranče - (10 mg synefrinu) okamžitě navyšuje využívatelnou energii a stimuluje organismus. Působí termogenně a synergicky s kofeinem.

DMAE - může dle zahraničních studií zlepšovat náladu, psychickou energii, pamět i kvalitu spánku.

Extrakt z černého pepře -  (95% piperinu) zlepšuje absorbci ostatních látek o 30 až 2000%.


Sleduj nás i na sociálních sítích: 

Zdroj: Czech Virus