Můj účet
Přihlášení
Menu

Čokoládové muffiny s extra dávkou bílkovin

Zdravé Dezerty

Nechte se inspirovat naším skvělým receptem na muffiny s extra dávkou čokolády a bílkovin! Muffinky se skvěle hodí do krabičky na svačinu, která je ideální do školy, do práce nebo kamkoliv na cesty. Díky jogurtu a kefíru jsou muffiny vláčné a jemné. Neváhejte a upečte si extra čokoládové muffiny s námi!

Ingredience:

Postup:

  1. V misce si vyšleháme vejce s erythritolem a se špetkou soli.
  2. Následně přidáme všechny sypké ingredience včetně nasekaných čokolád.
  3. Poté vmícháme jogurt, kefírové mléko a rozpuštěné máslo.
  4. Těsto důkladně promícháme.
  5. Připravíme si muffinovou formu, kterou si vyložíme muffinovými formičkami nebo pečícím papírem.
  6. Formičky naplníme těstem.
  7. Vložíme do předehřáté trouby na 180 stupňů, pečeme cca 45 minut.
  8. Po vychladnutí podáváme :)

Grizly Belgická čokoláda

Výtečná belgická čokoláda ve formě peciček. Díky pecičkám lze využít v kuchyni hned několika způsoby. Lze jí použít do pečení, vaření, na dochucení snídaňových kaší nebo jen tak na chuť, když Vás honí mlsná. Objevte několik výborných příchutí. Například bílo-karamelová čokoláda Gold je vyrobena z výběrových ingrediencí, jako je karamelizovaný cukr a mléko. Její chuť podtrhuje špetka soli a ideálně chutná v kombinaci s vanilkou, jablky, pomerančem nebo s kávou.


Mohlo by Vás zajímat:

VOSÍ HNÍZDA | Zdravé cukroví

Zdravý životní styl neznamená zákazy, omezování a výčitky. Jedná se o celoživotní vztah mezi námi a naším tělem, v rámci kterého je nejdůležitější rovnováha. Proto se nebojte, že o Vánocích přijdete o svou formu - radši si připravte formičku a pojďte si s námi připravit oblíbená vosí hnízda.

Magnesium. Proč je tak důležité a jaká forma hořčíku je nejlepší?

Hořčík patří k nejvíc deficitním minerálům v našem těle. Hořčík má vliv na snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k elektrolytické rovnováze, normílní činnost svalů a normálná psychycké činnosti. 

Sleduj nás: