Můj účet
Přihlášení
Menu

VOSÍ HNÍZDA | Zdravé Cukroví

Zdravý životní styl neznamená zákazy, omezování a výčitky. Jedná se o celoživotní vztah mezi námi a naším tělem, v rámci kterého je nejdůležitější rovnováha. Proto se nebojte, že o Vánocích přijdete o svou formu - radši si připravte formičku a pojďte si s námi připravit oblíbená vosí hnízda.

Ingredience:

Krém:

Postup:

  1. Nejdříve si rozmixujeme ořechy a piškoty na jemnou mouku.
  2. Přidáme cukr, kakao a bílek, přilijeme rozpuštěné máslo a mléko a rukama propracujeme těsto (mělo by být měkké a hladké).
  3. Těsto dáme na 1 hodinu do lednice a mezitím si připravíme krém.
  4. Rozpuštěné máslo utřeme se žloutkem, cukrem a trochou rumu. Poté těsto postupně vložíme do formičky, uprostřed uděláme díru, naplníme ji krémem a přiklopíme piškotem.
  5. Poté máme hotovo.

Dobrou chuť!

Mohlo by vás zajímat:

Fitness kakaové linecké cukroví

Tradiční vánoční cukroví ve zdravém kabátku? Jde to a není to žádná věda. Stačí nahradit mouku za celozrnnou, přidat protein pro extra bílkoviny, ubrat cukr (případně zcela nahradit za sladidlo) a máme hotovo.

Zdravé ořechové sušenky

Vyzkoušejte sušenky plné ořechů. Upéct si je můžete ve sladší variantě s javorovým sirupem (doporučujeme - za pár kalorií navíc to rozhodně stojí), nebo v odlehčenejší verzi s nízkokalorickým sirupem.

Fit vánoční kokosové kuličky

Extra jednoduchý recept na kokosové kuličky ve fit verzi. Potěšte každého milovníka kokosu Rafaelo kuličky kdykoliv během roku.

Sleduj nás i na sociálních sítích: