Můj účet
Přihlášení
Menu

Domácí proteinový puding

Pamatujete si na skvělý puding s piškoty od babičky? Tak tenhle puding Vás vrátí do dětství a ještě k tomu je doplněn o pořádnou porci bílkovin a je zcela bez přidaného cukru. Skvělou chuť podtrhuje SmartFuel proteinová tyčinka.

Ingredience:

Postup:

  1. Polovinu mléka smícháme s čekankovým sirupem a přivedeme k varu.
  2. Druhou polovinu mléka smícháme s pudingem a proteinem a vmícháme do rozehřátého mléka.
  3. Uvaříme puding.
  4. Hotový proteinový puding nalijeme do skleniček, ozdobíme ovocem a SmartFuel proteinovou tyčinkou.
  5. Dobrou chuť :-)

SmartFuel Protein bar

Lahodná proteinová tyčinka s obsahem 20 g bílkovin vyrobena pouze z přírodních ingrediencí. Neobsahuje žádný přidaný cukr a přesto chutná skvěle. Dokonce neobsahuje ani žádná umělá sladidla, je slazena přírodním sladidlem erythritolem. Obsažená prebiotická vláknina, přesněji 11 g kukuřičné vlákniny, podporuje střevní mikrobiom a zdravou funkci střev. Zdrojem bílkovin je kvalitní syrovátkový protein a micelární kasein. V tyčince najdeme také zdravé zdroje tuků a to ořechy a kakaové máslo. Tuto skvělou tyčinku s parádním složením si můžete vychutnat kdykoliv a kdekoliv!


Mohlo by Vás zajímat:

Nejlepší proteinové palačinky. Super jídlo, jak doplnit bílkoviny do jídelníčku.

Připravte si směs na ty nejlepší proteinové palačinky. Chutné palačinky plné bílkovin máte připraveny během chvilky. 

TOP 5 zdravých snídaní

Na našem blogu najdete nespočet receptů, kterými se můžete inspirovat. My jsme pro Vás tentokrát vybrali TOP 5 receptů na zdravé snídaně. Samozřejmostí je rychlá příprava, kvalitní ingredience a vysoký obsah bílkovin. Neváhejte a vyzkoušejte!

Sleduj nás: