Můj účet
Přihlášení
Menu

Nejlepší proteinové palačinky. Super jídlo, jak doplnit bílkoviny do jídelníčku.

Hledáte rychlý a chutný způsob, jak zvýšit svůj příjem bílkovin? Připravte si směs na ty nejlepší proteinové palačinky. Nejen že jsou snadné na přípravu, ale také vám poskytnou kvalitní dávku bílkovin, které potřebujete pro regeneraci svalů a celkovou energii. Palačinky s proteinem vám nezaberou více než 5 minut a máte bohaté jídlo na bílkoviny během chvilky. 

Na 6 kusů budeme potřebovat: 

Postup:

  1. Vše důkladně rozmícháme, aby nám vzniklo řidší hladké těsto.
  2. Opékáme na pánvi vymazané trochou másla nebo s kokosového oleje.
  3. Ozdobíme libovolným ovocem, proteinellou, tvarohem, čímkoliv na co máte chuť.
  4. Já jsem promázla oříškovo čokoládovým krémém a ozdobila horkými višněmi.

Proč zařazovat bílkoviny do každého jídla? 

Bílkoviny jsou nezbytnou součástí naší stravy a kvalitní zdroj bílkovin můžete je přijímat klidně v každém jídle. Bílkoviny jsou nepostradetelnou součástí, jak při redukci váhy, tak pokud snažíte zpevnit svou postavu.

"Bílkoviny udržují pocit sytosti."

Díky proteinu v jídle se cítíme delší dobu sytí, proto je skvělou volbou pokud si ho dáte i jen tak k svačině nebo jako druhou večeři. Navíc mají největší termický efekt, to znamená, že na to, aby je tělo zpracovalo musí využít více energie nebo u sacharidů a tuků. 

Nemáte čas nebo chuť dělat proteinové palačinkové těsto? Pořiďte si domu již hotovou směs na proteinové lívance a palačinky. Ušetříte tak spoustu času a směs budete mít vždy při ruce. 

Náš tip! SmartFuel Proteinové lívance 300 g

Lívance obsahují pouze nejkvalitnější zdroje bílkovin a sacharidů. Jsou vyjímečně chutné, nadýchané a měkké. Neobsahují žádné zbytečnosti jako umělá barviva, konzervanty a podobně.

BiotechUSA Protein Pancakes 1000 g

Palačinky v prášku obsahují vysoké množství bílkovin, které přispívají k udržení svalů během cvičení. Jedna porce palačinek obsahuje pouze 150 kalorií a jsou bez přidaného cukru. Palačinky jsou vhodné také pro osoby trpící přecitlivělostí na lepek. 

Scitec Protein Pancake 1036 g

Palačinky nebyly v kruhu sportovců dosud velmi populární, protože byly považovány za sacharidové jídlo, ale tyto protein pancake obsahují 30 % kvalitních bílkovin z více zdrojů. Vybírat můžete ze dvou příchutí.

Závěr: 

Proteinové palačinky jsou skvělým řešením, pokud hledáte rychlé a výživné jídlo, které vám dodá potřebné bílkoviny a energii. Pokud nemáte čas nebo chuť připravovat palačinky od základu, máme pro vás skvělý tip. V našem e-shopu nabízíme instantní směsi na proteinové palačinky za super ceny. Stačí jen přidat vodu nebo mléko, zamíchat a máte hotovo.

Mohlo by Vás zajímat:

TOP 7 receptů na lívance

Lívance jsou skvělou volbou vždy a všude! V tomto článku najdete TOP 7 receptů na lívance, které si jednoduše zamilujete. Samozřejmostí je nízký obsah cukru, vysoký obsah bílkovin a kvalitní ingredience. Vyzkoušejte a najděte si Váš oblíbený recept.

​FIT snídaně | Karamelové proteinové lívance

Lívanců není nikdy dost! Tentokrát Vám přinášíme velmi chutný recept na karamelové lívance. Samozřejmostí je extra dávka bílkovin, žádný přidaný cukr a jednoduchá příprava. Nazdobit si je můžete dle libosti a chuti. 

TOP 5 zdravých snídaní

Na našem blogu najdete nespočet receptů, kterými se můžete inspirovat. My jsme pro Vás tentokrát vybrali TOP 5 receptů na zdravé snídaně. Samozřejmostí je rychlá příprava, kvalitní ingredience a vysoký obsah bílkovin. Neváhejte a vyzkoušejte!

Sleduj nás: