Můj účet
Přihlášení
Menu

Fit Kinder Bueno White lívanec

Fitness snídaně

Snídaně králů hotová za 10 minutek! Vyzkoušejte naprosto dokonalý lívanec pečený v troubě. Chutí byste těžko hádali, že se jedná o nutričně vyváženou dobrotu, která je navíc plná bílkovin. Zdobení je ve vaší režii, fantazii se meze nekladou. My doporučujeme ořechové máslo, proteinovou tyčinku a čerstvé ovoce!

Ingredience:

Postup:

Vše smícháme a natřeme na pečící papír. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 10 minut. Natřeme tvarohem, nazdobíme ovocem, posypeme zapékanými lískovými ořechy Lucky Alvin a kakaovými boby, nasekanou křupavou tyčinkou Nutramino - oříšek a polijeme Čekankovým slazením a máslem Lucky Alvin.


Smartfuel Protein

SmartFuel protein je jednoznačně zaměřen na kvalitu, využitelnost a vstřebatelnost. Je minimalizován obsah sladidel a dochucovadel na absolutně nejnižší možné minimum, přesto chutnají skvěle. 


Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by vás zajímat:

Proteinový malinovo čokoládový dortík

Malinovo očokoládový dortík jako z luxusní cukrárny ohromí nejen svým vzhledem, ale hlavně chutí! Přitom je zcela bez přidaného cukru, klasické mouky a klasického másla. Chuť dortíku je plně čokoládová a malinově osvěžující.

Klasický perník ve fit verzi

Vláčný perníček, který provoní celou kuchyň. Klasický perník lze udělat i v super fit variantě. Klasickou mouku stačí nahradit za špaldovou, marmeládu vyměnit za Jelly od All Nutrition, ovoce v želé, které je doslazeno pouze erythritolem, a zdravější varianta je na světě.

Sleduj nás i na sociálních sítích: