Můj účet
Přihlášení
Menu

Klasický perník ve fit verzi

Zdravé Dezerty

Vláčný perníček, který provoní celou kuchyň. Klasický perník lze udělat i v super fit variantě. Klasickou mouku stačí nahradit za špaldovou, marmeládu vyměnit za Jelly od All Nutrition, ovoce v želé, které je doslazeno pouze erythritolem, a zdravější varianta je na světě.

Ingredience:

Postup:

  1. Nejdříve si rozinky namočíme do vody. 
  2. Mouku smícháme společně se všemi zbylými sypkými surovinami.
  3. Do sypké směsi přimícháme kefírové mléko, Jelly (můžete použít i marmeládu), vejce, olej a nakonec i nasekané vlašské ořechy a rozinky, které jsme scedily z vody.
  4. Těsto přelijeme do čtvercové formy vyložené pečícím papírem.
  5. Dáme do předehřáté trouby na 180° a pečeme cca 35-45 minut. 

NÁŠ TIP č.1: Pro extra perníčkovou a sladší chuť doporučujeme The Skinny Food Co Barista Shot. Kávové sirupy jsou zcela bez cukru a kalorií. Bez alergenů a vhodné také pro vegany. Na výběr z několika vynikajících příchutí. Sirupy v praktickém balení jsou vhodné nejen do horkých nápojů, ale také do kaší či na pečení.


Zdroj: Eliška Ságnerová

Mohlo by vás zajímat:

Fitness batátové šulánky

Perfektní jídlo pro všechny milovníky sladkého. Šulánky z batátů jsou netradiční, přitom rychlý a mooooc dobrý recept, který rozhodně stojí za zkoušku. Sladké jídlo, ve kterém o bílkoviny rozhodně není nouze. Pro wau efekt doporučujeme s rozdrolenou sušenkou, čekankovým slazením a čerstvým či lyofilizovaným ovocem. 

Rychlý fit zdravý štrůdl

Ultra rychlý štrúdl, když chcete během chvíle mlsat? Není problém! A ještě navíc je plný bílkovin a nutričně skvěle vyvážený.

Sleduj nás i na sociálních sítích: