Můj účet
Přihlášení
Menu

Fitness koláč s Pescience Pumpkin spice

Zdravé Dezerty

Speciální limitka od Pescience v příchutí dýňový koláč je naprostá pecka. Výborně chutná jen s vodou, v kaši vykouzlí perfektní konzistenci a hodí se také na pečení. My jej hned ozkoušeli v akci a vytvořili jsme vláčný perníkoskořicový koláč plný bílkovin.

Ingredience: 

Postup:

  1. Smícháme sypké ingredience, vmícháme kefír, mléko, žloutky, sníh ze dvou bílků a nalámané dvě Lotus sušenky (zbylé sušenky použijeme na ozdobu).
  2. Pečeme cca 30 minut na 185 stupňů a necháme vychladnout.
  3. Vidličkou lehce vydlabeme část těsta (necháme si u krajů cca půl centimetru rezervu) a naplníme krémem.
  4. Ingredience na krém vyšleháme mixérem do tuhé konzistence a přidáme granátové jablko, které díky své kyselosti dodá sladkému krému super chuť.
  5. Naplníme vydlabaný korpus.
  6. Zbytek korpusu nadrolíme na koláč spolu se zbylými Lotus sušenkami a dáme vychladit.

Náš TIP: Weetabix celozrnné sušenky

Pro křupavý efekt můžete koláč podrobit celozrnnými sušenkami Weetabix. Mají nízký obsah tuku a cukru a vysoký obsah vlákniny. Sušenky obsahují důležité živiny, včetně vitaminu B1, B2, niacinu, kyseliny listové a železa.

Zdroj: J.Fialová

Mohlo by vás zajímat:

Fit ovesný jablečný koláč

Jednoduchý a rychlý recept pouze z pár ingrediencí. K dnešnímu receptu vám stačí 6 ingrediencí, necelá hodinka času a fit jablečný ovesný koláč je na světě. Žádý přidaný cukr, minimum tuku a lahodná sladká chuť jablíček.

Pomerančový mugcake s vanilkovým proteinem

Lahodný nadýchaný minidortík hotový do 4 minut, bez zapnutí trouby a ušpinění hory nádobí. Mugcake je makrofriendly a plný bílkovin. My jsme tentokrát připravili mugcake v kombinaci vanilkový protein a osvěžující pomeranče.

Sleduj nás i na sociálních sítích: