Můj účet
Přihlášení
Menu

Fitness meruňková buchta s kakaem a drobenkou

Zdravé Dezerty

Máme tu sezónu meruňek a cuket. Co je takhle spojit dohromady? Cuketa dodá buchtě krásně vláčnou strukturu a meruňky nakyslou chuť. V kombinaci s ořechovou drobenkou je to prostě paráda.

Suroviny na těsto

Smícháme všechny suché ingredience, přidáme celá vejce, mléko a máslo. Poté i cuketu a vylijeme na plech vyložený pečícím papírem. Mezitím si nakrájíme meruňky, kterými těsto posypeme a vrhneme se na drobenku.

Suroviny na drobenku:

Vše smícháme dohromady a drobenkou posypeme buchtu s meruňkami. Pečeme na 180 stupňů cca 35 minut.Já jsem při pečení využila plech 36 x 24 cm.


Náš tip: Doplňte bílkoviny

Pro sladší chuť a extra bílkoviny doporučujeme do těsta přidat protein. Skvělé vlastnosti má Smartfuel Protein. Díky bílkovinám se budete cítit déle sytí a navíc získá koláč sladší chuť bez přidaného cukru.


Mohlo by vás zajímat:

Raw proteinové tyčinky

Raw tyčinky zvládne opravdu každý, jsou snadné na přípravu a během chvilky hotové. Vyzkoušejte vynikající sladkou dobrotu, která perfektně zasytí a dodá veškeré potřebné živiny. 

Proteinové domácí müsli tyčinky

Proteinové müsli tyčinky s ovocem a ořechy, které můžete perfektně vyladit přesně dlé své chuti. Super zdravá proteinová svačinku jen za 240 kalorií a do 20 minut.

Sleduj nás i na sociálních sítích: