Můj účet
Přihlášení
Menu

Fitness recepty

  • Super jednoduchý banana bread

    Super jednoduchý banana bread

    Pokud hledáte ideální recept na využití přezrálých banánů, tak je to právě tento. V receptu je použita celozrnná mouka a do těsta není potřeba žádný cukr navíc. Recept je extra jednoduchý a velmi chutný :-)

  • Recept na fit malinový cheesecake
    Zdravé Dezerty

    Recept na fit malinový cheesecake

    Kdo by nemiloval cheesecake? V každé cukrárně ho najdeme, akorát zpravidla obsahuje velké množství cukru a tuků. Pojď si s námi upéct cheesecake, který je zcela bez přidaného cukru a přesto chutná skvěle. Díky malinám je dezert osvěžující a zároveň dodají ještě lepší chuť.

  • Fit proteinové tiramisu
    Zdravé Dezerty

    Fit proteinové tiramisu

    Pokud máš rád sladké a kávové dezerty, ale zároveň si hlídáš kalorie, pak je tento recept na fit verzi tiramisu právě pro Tebe. Stačí Ti pár základních surovin, ze kterých vykouzlíš tenhle výborný dezert v odlehčené verzi. Nejen že si skvěle pochutnáš, ale zároveň doplníš slušné množství bílkovin.

  • Fit knedlíky s jablky a křupavou strouhankou
    Zdravé Večeře

    Fit knedlíky s jablky a křupavou strouhankou

    Hlídáš si kalorie a přesto si chceš dopřát sladké jídlo k obědu či k večeři? Pak je tenhle recept na tvarohové knedlíčky s jablky přímo pro Tebe. Hotové za 20 minut a na přípravu Ti stačí pouze pár ingrediencí. Uspokojíš své chuťové buňky a zároveň doplníš bílkoviny.

  • Proteinové lívance s jablky

    Proteinové lívance s jablky

    Tento recept je přímo stvořený do podzimních dnů, kdy hledáte inspiraci na zdravou snídani či svačinu. Obzvlášť pokud máte doma přebytek jablíček, tak tento jednoduchý recept na proteinové lívanečky s jablky je přímo pro Vás.