Můj účet
Přihlášení
Menu

Jednoduchý recept na slaďoučké piňa colada donuty

Zdravé Dezerty

Tento recept je velmi jednoduchý a zaručeně si ho oblíbíte. V receptu je použito pouze malé množství kokosové mouky a nenajdete v něm žádný přidaný cukr. Skvělou chuť podtrhuje ořechový krém Piňa colada od Lucky Alvin, který je jak v těstíčku, tak je i zároveň jako poleva na donutech. Jednoduše mňam!

Ingredience:

+ Nutramino Nutra-Go Protein Wafer

Postup:

  1. Všechny ingredience smícháme v misce.
  2. Připravíme si formu na donuty, kterou vystříkáme olejem ve spreji nebo vymažeme máslem.
  3. Těstem plníme formičky.
  4. Vložíme do předehřáté trouby na 180 stupňů, pečeme cca 10 minut.
  5. Po upečení vyklopíme a necháme vychladnout.
  6. Ozdobíme ořechovým krémem Piňa Colada Lucky Alvin a posypeme nadrcenou Protein Wafer.
  7. Necháme donuty chvilku odpočinout v lednici a můžeme servírovat :)

Lucky Alvin Letní edice Piňa colada

Letní verze ořechového krému, která Vám zaručeně zachutná! Tento krém vznikl inspirací oblíbeného stejnojmeného koktejlu. Jedná se o kombinaci arašídů, kokosu a bílé belgické čokolády a to celé doplněno o lyofilizovaný ananas. Vyrábí se jen z těch nejkvalitnějších surovin, například kvalitní arašídy z Argentiny nebo kokos ze Srí Lanky. Bílá belgická čokoláda je zcela bez přidaného cukru, tudíž v krému nenajdete žádné cukry navíc.


Mohlo by Vás zajímat:

Domácí proteinová ZMRZLINA | 20 gramů bílkovin na porci!

Tato osvěžující zmrzlina je nejen radostí pro chuťové pohárkz, ale také skvělou volbou pro ty, kteří dbají o své zdraví a výživu. S naším jednoduchým a vyváženým receptem si můžete dopřát sladkou rozkoš bez výčitek a s radostí!

Suplementace kreatinu u žen

Jak už většina z nás ví, kreatin patří mezi nejefektivnější a nejprobádanější suplementy ve sportovní výživě, zejména v oblasti fitness a silových sportů. Pusťte si video Jak efektivně suplementovat, kde se kluci rozpovídali také o kreatinu.

Sleduj nás: