Můj účet
Přihlášení
Menu

Domácí proteinová ZMRZLINA | 20 gramů bílkovin na porci!

Zdravé Dezerty

Tato osvěžující zmrzlina je nejen radostí pro chuťové pohárkz, ale také skvělou volbou pro ty, kteří dbají o své zdraví a výživu. S naším jednoduchým a vyváženým receptem si můžete dopřát sladkou rozkoš bez výčitek a s radostí!

Ingredience na dvě porce:
1 odměrka Smartfuel syrovátkového proteinu (Natural)
40 g arašídového másla
2 lžíce kakaa
mražený banán
50 ml mléka
kostky ledu
 
Toping:

Postup:

  1. Všechny ingredience dáme do mixéru a pečlivě rozmixujeme.
  2. Vybereme formičku, do které budeme zmrzlinu dávat a dáme ji do mrazáku na dvě až tři hodinky. Pokud jsme jako formu zvolili misku, v průběhu 2-3 hodin alespoň jednou zmrzlinu promícháme.
  3. Zmrzlinu po pár hodinách vyndáme z mrazáku a přidáme toping. Můžeme přelít zmrzlinu čokoládou nebo přidat pár oříšků.

Dobrou chuť!

Náš tip

  • Pro extra sladkou chuť přidejte do směsi čekankový sirup.
  • Pro jemnější konzistenci a extra porci bílkovin přidejte řecký bílý jogurt.

Mohlo by vás zajímat:

Lehká borůvková roláda

Nadýchaná jemná roláda vypadá luxusně přitom ji zvládne ukuchtit úplný začátečník. Do 7mi minut upečeno! A o protein se bát nemusíte. Bílkoviny jsme nahnali bílky, tvarohem a Smartfuel Whey Proteinem. Vyzkoušejte roládu, kterou si můžete dát i v dietě.

Tvarožník Low Carb

Low carb tvarožník pouze z tvarohu, vejce, pudingu a sladidla. Žádná mouka, žádný cukr. Vyzkoušejte tvarohový dezert s nízkým obsahem sacharidů. Pro wau efekt doporučujeme servírovat s ořechovým máslem a lesním ovocem.

Fit Kinder Bueno brownies

Lískooříškové brownies, které chutí věrně připomínají Kinder Bueno. Vyvážená slaďoučká chuť rozehraje každé chuťové pohárky. Přitom v něm nenajete ani gram klasického cukru či mouky, za to je plný bílkovin. Tento pečený vláčný dezert máte hotový za 30 minut

Sleduj nás i na sociálních sítích: