Můj účet
Přihlášení
Menu

Rychlý fit zdravý štrůdl

Zdravé Dezerty

Ultra rychlý štrúdl, když chcete během chvíle mlsat? Není problém! A ještě navíc je plný bílkovin a nutričně skvěle vyvážený.

Ingredince:


Náš TIP: Erythritol k doslazení

Myslíme, že protein těsto osladí dostatečně, ale pokud bude přeci jen potřeba, sáhněte po erythritolu. Erythritol je alternativa k běžnému cukru s nulovou kalorickou hodnotou. Doporučuje se při hubnutí, péči o postavu a diabetikům.

All Nutrition Jelly 1000 g

Skutečně šťavnaté ovoce ponořené do lehkého želé. Vynikající ovocná chuť (až 80% podílu ovoce bez přidaného cukru. Doslazovano erythritolem.


Postup:

  1. Vše smícháme, kromě jelly.
  2. Vytvoříme husté těsto.
  3. Na pečící papír naneseme lžící polovinu těsta a vytvarujeme tvar oválu, naplníme jelly a pokryjeme zbytkem těsta, aby náplň nikde nevytekla.
  4. Pečeme na 185 stupňů do zlatova cca 25 minut.

Zdroj: Fialkaj

Mohlo by vás zajímat:

Proteinový pistáciový dortík

Pistáciový dort jako z cukrárny, který můžete dlabat i v redukci. Do základu jsme použili cizrnu a k doslazení jsme zvolili erythritol a čekanku. Kombinace proteinu, skru a tvarohu doplní slušnou porci bílkovin. Tímto dortem ohromíte každou návštěvu.

Peanut Butter Cup bez přidaného cukru

Každý je zná, každý je miluje! Přidali jsme bílkoviny, cukr vyměnili za datle a čekanku a zdravější verze košíčku je na světě. Vyzkoušejte recept na oblíbenou sladkost, kterou si můžete vychutnat klidně i v dietě.

 

Sleduj nás i na sociálních sítích: