Můj účet
Přihlášení
Menu

M&M’s dort z červených fazolí

O fazolových brownies jste jistě slyšeli, ale což takhle si upéct rovnou fazolový M&M´s dort? Posuďte sami, jen těžko byste uhádli, že tento čokoládový krasavec je právě z fazolí. Navíc je dort nabitý bílkovinami. A co více, příprava není vůbec složitá.

Ingredience korpus:

Ingredience poleva:


NÁŠ TIP: Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě. Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem. Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné.


Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by Vás zajímat:

Zdravý fit medovník

Taky se vám zbýhají sliny při pohledu na medovník? A věděli jste, že i tento lahodný dezert lze vytvořit v odlehčené fit variantě? Není to vůbec složité a o bílkoviny ve zdravém medovníku také není nouze.

Likérové cupcaky s proteinem

Cupcaky, které nádherně vypadají a skvěle chutnají. Jen těžko byste na první pohled a ochutnání hádali, že jsou odlehčené a plné bílkovin. Klasická mouka je nahrazena špaldovou a o nálož bílkovin se postará tvaroh a protein. Třešničkou na dortu už je jen fakt, že jsou cupcaky snadné a rychlé na přípravu.

Sleduj nás i na sociálních sítích: