Můj účet
Přihlášení
Menu

Proč jsou oříškové krémy Lucky Alvin nejlepší? Novinka a ocenění na světové soutěži Great Taste.

Rady, tipy, triky

Oříšková másla Lucky Alvin na našem eshopu najdete od samotného začátku jejich vzniku. Přestože jsou na trhu pouhé tři roky, všichni milovníci oříškových krémů moc dobře znají jejich jméno a Lucky Alvin si získává dokonce i ty, co se rozhodli oříškový krém ochutnat poprvé nebo někdy řekli, že „burákové máslo“ není pro ně. Čím to je? 

Kvalita na prvním místě

Krémy jsou vyráběné z na sucho pražených oříšků a nenajdete v nich žádný přidaný olej, sůl nebo cukr. Samotný výběr těch nejkvalitnějších ořechů byl dlouhý proces a nakonec zvítězily arašídy z Argentiny, Lískové ořechy z Turecka, mandle z Kalifornie a kešu z Indie. 

Čokoládová oříšková másla

Asi všichni jsme milovníci čokolády a proto nebylo divu, že Lucky Alvin přišel s čokoládovou řadou. Nenajdete v ní nic navíc než na suchu upražené ořechy a belgické čokolády bílou, mléčnou a tmavou bez přidaného cukru. Právě arašídy s bílou čokoládou, jsou u nás bestsellerem a vyhráli na Great Taste jednu hvězdu. 

Great Taste

Když už jsme to nakousli, víte co je to ocenění Great Taste? Jedná se nejznámější celosvětovou potravinářskou soutěž. Letos se konala ve Velké Británii a účastnilo se jí 12 777 soutěžících vzorků ze 106 zemí a hodnotilo ji 166 porotců. V soutěži je možné vyhrát 1, 2 nebo 3 hvězdy. Ocenění s jednou hvězdou si odneslo 3 818 výrobků, dvě hvězdy získalo 1 294 a pouze 205 vzorků z celého světa bylo oceněno třemi hvězdami. 

Lucky Alvin si odnesl dvě hvězdy za čistý kešu krém a jednu hvězdu za arašídy s bílou čokoládou. No není to super úspěch?

Ořechy a mouky

Jednou z novinek jsou balené výběrové ořechy a mouky zabalené v kompostovatelném obalu. Nebudeme tajit, že jsme Viléma, pana továrníka, několikrát pošťuchovali, že by mohl samostatné oříšky zařadit do prodeje, protože když nás poprvé vzali do výroby a dali nám je ochutnat, zamilovali jsme se.  A tak se stalo, že si můžete ochutnat oříšky, ze kterých vznikají jejich oříškové pochoutky. 

Lískooříškový krém s bílou belgickou čokoládou a kakaovými boby

Poslední novinkou vyšel krém z lískových ořechů, belgické čokolády bez přidaného cukru s křupavými kakaovými boby. Vilém krém popsal takto: „ Začínáte hořkou chutí lískáčů, která přechází do sladké bílé čokolády a na konci je křupnutí kakaových bobů.“ 

Mrkněte na celé video s Vilémem, Jirkou a Terezou o Lucky Alvin o novinkách a napište nám pod video, jaká chuť by vás lákala a kdo ví, třeba to bude pro Viléma inspirací. :)

Mohlo by Vás zajímat:

Anabolizéry: Top 10 nakopávačů! Jak vybrat správnou předtréninkovku?

Kvalitní Pre-Workout není pouhý "nakopávač", ale směs více surovin, která se má postarat o pro maximální podporu výkonu a soustředěnest při tréninku.

Vše, co byste měli vědět o BCAA. Co jsou to BCAA a jak fungují?

Esenciální rozvětvené aminokyseliny, které mají vliv v regulaci sacharidového, proteinového a lipidového metabolismu, zabraňují tomu, aby si tělo bralo na tvorbu energie bílkoviny ze svalů a podporují anabolismus.

Kreatin dávkování - jak kreatin užívat, kolik a kdy?

Kreatin je svalový energizér, který přímo zvyšuje výkon svalů. Látka, která podporuje růst čiré svalové hmoty a nepřímo snižuje hladinu podkožního tuku. Ale víte jak ho užívat, kolik a kdy?   

Sleduj nás i na sociálních sítích: