Můj účet
Přihlášení
Menu

Proteinový jablečný koláč

Zdravé Dezerty

Jablečné koláčky s drobenkou hotové za 13 minut! Nutričně vyvážené koláčky, které si můžete dopřát i v dietě, jsou plné zdravých a kvalitnich surovin. Pochutnáte si a ještě do sebe dostanete nálož bílkovin.

Ingredience:

 

Postup:

Smícháme ingredience na těsto a natřeme na pečící papír 5 koleček. Potřeme jablečnou marmeládou. Smícháme ingredience na drobenku a koláčky posypeme. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 13 minut.


Smartfuel Kešu krém

Arašídové máslo můžete nahradit jakýmkoli ořechovým máslem. Do bublaniny se perfektně hodí i kešu krém. Kešu mají vysoký obsah rostlinných bílkovin, vlákniny, kvalitní nenasycené tuky a nechybí v něm velký podíl vitamínů, minerálů jako je hořčík a zinek a také dávka antioxidantů. 


Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by vás zajímat:

Fit ovesný jablečný koláč

Jednoduchý a rychlý recept pouze z pár ingrediencí. K dnešnímu receptu vám stačí 6 ingrediencí, necelá hodinka času a fit jablečný ovesný koláč je na světě. Žádý přidaný cukr, minimum tuku a lahodná sladká chuť jablíček.

Pomerančový mugcake s vanilkovým proteinem

Lahodný nadýchaný minidortík hotový do 4 minut, bez zapnutí trouby a ušpinění hory nádobí. Mugcake je makrofriendly a plný bílkovin. My jsme tentokrát připravili mugcake v kombinaci vanilkový protein a osvěžující pomeranče.

Sleduj nás i na sociálních sítích: