Můj účet
Přihlášení
Menu

Rychlá a zdravá svačina: Perníčkový muffin

Zdravé Dezerty

Hledáte recept na rychlou svačinku, která i bez cukru uspokojí chutě na sladké? Vyzkoušejte náš vláčný proteinový muffin! Postup je opravdu snadný a porce je ideální pro jednoho, takže zabráníte plýtvání. Aby byla perníčková příchuť ještě výraznější, tak Vám doporučujeme navrch přidat lahodný ořechový krém v příchutí perníkové latté od značky Big Boy. Zaručujeme Vám, že si pochutnáte a ještě budete mít vánočně provoněný byt.

Ingredience:

+ Big Boy Perníkové Latté - Lískovo mandlový krém s příchutí Latté a voňavého perníčku, Pekanové ořechy a Proteinový pudink

Postup:

  1. V misce si smícháme protein, kakao a 5 g špaldové mouky.
  2. Vzniklou směs dáme na dno muffinové formičky. 
  3. V jiné mističce si smícháme zbylé množství mouky, dýňové pyré, mléko, perníkové koření, skořici a kypřící prášek.
  4. Vzniklé těsto dáme na kakaový základ.
  5. Ozdobíme pekanovými ořechy.
  6. Muffin vložíme do trouby a pečeme při 180 stupních cca 12 minut.
  7. Po vychladnutí ozdobíme perníčkovým ořechovým krémem a podáváme s proteinovým vanilkovým pudinkem.
  8. Dobrou chuť :)

Big Boy Perníkové latté - Lískovo mandlový krém s příchutí Latté a voňavého perníčku

Tento oříškový krém už němůže být víc vanoční, jak svou chutí, tak i vůní. Pokud Vám chutná oblíbené perníčkové latté, pak si tento krém zamilujete! Skládá se z kvalitních lískových ořechů a mandlí, dále z mléčné čokolády s karamelem a hlavní chuť mu dodává perníčkové koření. Můžete si ho vychutnat na palačinkách/lívancích, snídaňové kaši, jako ozdoba na koláči/muffinech nebo jen tak na lžičku, když Vás hodní mlsná. Tento lahodný krém je i skvělý tip na dárek, který rozhodně potěší každého.


Mohlo by Vás zajímat:

Linecké cukroví a medové perníčky | Fitness proteinové cukroví

Jídelníček by měl být vyvážený. To znamená kousek cukroví do každé ruky, souhlasíte? Pokud ano, vyzkoušejte naše proteinové verze klasických vánočních dobrot a dejte nám vědět, který druh bude vaším favoritem.

Nejlepší detox pro naše tělo? Jak si nezničit zdraví a metabolismus?

Internet nás bombarduje příspěvky o detoxech a půstech, ve kterých tvrdí, jak je důležité tělo očistit. Tento rok jsou obzvlášť populární ovocné šťávy, celerové šťávy a kokosová voda. Asi jarní úklid? To je ale hloupost.

Sleduj nás i na sociálních sítích: