Můj účet
Přihlášení
Menu

Rychlý recept na proteinové kakaové řezy

Co si úpect něco zdravého a bohatého na bílkoviny. Zdravé recepty teď frčí a proto přidáváme další, které chutná skvěle a je za chvíli hotový.

Suroviny: Na korpus

 

Náplň:


Postup:

Smícháme oba druhy mouky, přidáme protein, kakao, kokosový cukr, k nim přiklepneme vejce, přidáme řecký jogurt, čekanku a mléko. Pořádně promícháme, dokud nevznikne tekutá směs. Žloutky oddělíme od bílků, žloutky přimícháme ke směsi a bílky vyšleháme na sníh. Ten opatrně vmícháme ke zbytku. Do máslem vymazané a moukou vysypané formy vlijeme těsto a pečeme na 180° zhruba 40 minut (poznáte pomocí špejle, kdy je hotové). Mezitím připravíme krém, na který smícháme tvarohy spolu s proteinem a rozmačkaným banánem. Navrstvíme na vychladlý korpus. Poté roztopíme čokoládu, smícháme s aramáslem a navrstvíme na krém. Necháme ztuhnout v lednici. 

Co si takhle upéct:

VANILKOVÝ KUSKUSNÍK. SKVĚLÝ LEHKÝ DEZERT.
Už jste zkoušeli dělat z kuskusu něco jiného, než klasickou přílohu nebo salát? Ne? Tak zkuste tenhle vynikající dezertík od Páji. Je lehounký a snadný na přípravu. 

 

ŠVESTKOVÝ CRUMBLE S ARAŠÍDOVÝM MÁSLEM 
Je připravený z ovesných vloček a kukuřičné a arašídové mouky a místo obyčejného másla jsem použila arašídový krém a kokosový olej. Díky tomu má crumble nejen jedinečnou chuť a vůni, ale obsahuje také více bílkovin a minerálních látek.

Sleduj nás i na sociálních sítích: