Můj účet
Přihlášení
Menu

Zdravý borůvkový koláč s kokosem a drobenkou

Zdravé Dezerty

Zdravý borůvkový koláč s kokosem a drobenkou. Čerstvé ovoce a ani gram přidaného cukru! Vyladěné složení a ještě lepší nutriční hodnoty. Ač se na první pohled nezdá, upéct tento lahodný koláč není žádná věda. Postup je velmi jednoduchý a zvládne jej opravdu každý. Připravte pro svou návštěvu luxusní pohoštění, které skvěle vypadá a famózně chutná.

Ingredience:

Postup:

  1. Ingredience na těsto smícháme a natlačíme do formy (o průměru 22 cm) vymazané kokosovým olejem.
  2. Na korpus naneseme vrstvu marmelády Allnutrition Jelly.
  3. Ingredience jednoduše smícháme a dáme na korpus s marmeládou.
  4. Ingredience na drobenku opět smícháme a nadrobíme na krém. 
  5. Koláč s marmeládou, krémem a drobenkou posypeme borůvkami.
  6. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů po dobu 40ti minut.
  7. Hotový koláč necháme vychladnout a podáváme.

Big Boy Kokosy na sněhu

Sametově hladký lískoořechový krém zasněžený kousky šťavnatého kokosu a zjemněný bílou belgickou čokoládou. Nekompromisní složení bez palmového oleje, konzervantů a barviv. Pouze prvotřídní suroviny a pravá kokosová chuť.


Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by vás zajímat:

 

Vzorový jídelníček do krabičky 2500 kcal

Inspirujte se ukázkovým jídelníčkem na celý den. Menu obsahuje 2500 kcal, obsahuje všechny makronutrienty i mikronutrienty a rozhodně není nudné. 

 

Vzorový jídelníček do krabičky 2174 kcal

Jídlo do krabiček na celý den. 2174 kcal ve čtyřech chutných jídel, která dodají energii a spoustu vitamínů a minerálů. V malinách se

Fit Kinder Bueno brownies

Lískooříškové brownies, které chutí věrně připomínají Kinder Bueno. Vyvážená slaďoučká chuť rozehraje každé chuťové pohárky. Přitom v něm nenajete ani gram klasického cukru či mouky, za to je plný bílkovin. Tento pečený vláčný dezert máte hotový za 30 minut

Fit karobové brownies s arašídy

Spojení banánu, čokoládové příchutě a arašídového másla zkrátka nemůže dopadnout špatně. Místo klasického kakaa jsme tentokrát zvolili karob a povedlo se, jemné a vláčné proteinové brownies chutnají skvěle.

Sleduj nás i na sociálních sítích: