Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Kvalitní belgická bílá čokoláda je cukrovinka založení na kakaovém másle, mléce a cukru s jemným podtónem vanilky.
Protein TACO od Näno Supps jsou lahodné placky, které si lze připravit na mnoho způsobů. Ušetři čas a kalorie!
Za studena lisovaný (27° C) panenský olivový olej vyrobený v biodynamickém zemědělství ze zralých oliv odrůdy Picual ve Španělsku.
Jsou bezlepkové, krásně jemné a univerzální tak, že si s nimi v kuchyni jistě vyhrajete po svém.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžova. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší.
Klíčené pohankové lupínky mají lepší stravitelnost a zvýšenou výživovou hodnotu ve srovnání s nenaklíčeným zrnem.
REJ Celozrnné semolinové těstoviny Vřetena 400g - Celozrnné semolinové těstoviny - vřetena s 9% vlákniny
Spojení jemné mandlové a kešu mouky s lahůdkovým droždím. Připomínající chuť sýra parmezánského typu.
Kakao je bohatý zdroj minerálů, kromě hořčíku obsahuje také vápník, železo a zinek.
Kakao je superpotravinou bohatou na zdraví prospěšné látky, jakými jsou vitamíny, minerály, alkaloidy, antioxidanty a polyfenoly.
Želírovací látka jako alternativa živočišné želatiny.
Cejlonská skořice je jedním z nejchutnějších a nejvíce zdraví prospěšných koření na světě
Celozrnné semolinové těstoviny – špagety s 9 % vlákniny.
Špaldová mouka se vyrábí z pradávné odrůdy nešlechtěné pšenice známé jako špalda, která byla součástí lidského jídelníčku již tisíce let.
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.
Sladký nebo slaný kuskus, který stačí pouze zalít horkou vodou a do 10ti minut máte hotový pokrm!
Alpské ghí - přepuštěné máslo v BIO kvalitě. Prémiová kvalita a čistota složení.
Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Bez fosfátů.