Můj účet
Přihlášení
Menu

Asijská bowl s arašídovou omáčkou

Fitness recepty

Velmi jednoduchý recept, který se skvěle hodí do teplého počasí, kdy se Vám nechce jíst teplá polévka. Svěží asijská bowl plná zeleniny, masa a rýžových nudlí. Jednoduchá arašídová omáčka doplní skvělou chuť a dodá pokrmu zdravý zdroj tuků.

Ingredience:

Postup:

  1. Nejprve si kuřecí prso uvaříme ve vývaru.
  2. Dále nastrouháme mrkev, nakrájíme zelí a okurku.
  3. Připravíme si omáčku: smícháme SmartFuel arašídový krém, tahini, citrónovou šťávu, sójovou omáčku, srirachu, čerstvý zázvor a česnek.
  4. Uvaříme si rýžové nudle dle návodu.
  5. Uvařené kuřecí prso si natrháme vidličkami.
  6. Vše naservírujeme na talíř a vychutnáváme :)

Lucka Rýžové nudle 3mm bezlepkové

Výhodou těchto nudlí je rychlá příprava, čisté složení a také jsou vhodné i pro celiaky nebo pro osoby s intolerancí na lepek. Složení je pouze 100 % čistá rýžová mouka. Neobsahují žádná barviva ani konzervanty. Nudle mají široké využití v kuchyni, lze je připravit s oblíbenou omáčkou, na sladko jako salát či do vietnamských závitků. Lucka je značka českého původu s mnohaletou tradicí, zabývá se výrobou rýžových těstovin a instantních pšeničných produktů. 


Mohlo by Vás zajímat:

Krémové penne těstoviny s tuňákem | TIP na OBĚD do krabičky

Máme pro Vás další tip na rychlý, jednoduchý a zdravý recept na chutné jídlo, které si můžete sebou sbalit do krabičky, ať už do školy či do práce. Penne těstoviny s tuňákem si jednoduše zamilujete!

FIT snídaně | Proteinové vafle

Pokud už Vás omrzely lívance nebo jen hledáte inspiraci na pomalou nedělní snídani, pak máme recept přímo pro Vás! Skvěle nadýchané proteinové vafle z pár surovin, které máte v mžiku hotové. Vyzkoušejte a nechte si chutnat!

Sleduj nás: