Můj účet
Přihlášení
Menu

Jak vybrat kvalitní spalovače tuků? Vybrali jsme nejlepší spalovače tuků.

Spalovače tuků jsou oblíbeným doplňkem sportovní výživy. Dá se říct, že se staly nedílnou součástí do diety. Pokud hledáte nejlepší spalovače na trhu, sestavili jsme pro vás žebříček těch nejlepších spalováků pod sluncem. 

 Kofein 

Oddaluje únavu a zlepšuje koncentraci. Kofein jednou z nejčastějších látek přidávaných do spalovačů tuků. Kofein je alkaloid, který příznivě stimuluje centrální nervovou soustavu a srdeční činnost. Kofein je pravděpodobně nejrozšířenější stimulant na světě. V lidském organismu funguje kofein jako stimulátor centrální nervové soustavy (CNS), dočasně potlačuje únavu a probouzí bdělost. Kofein má diuretické účinky.


Tip! Kofein a synephrine fungují synergicky. Využijte zvýhodněnou cenu tohoto balíčku od oblíbené značky SizeandSymmetry.

Synephrine

Nejpoužívanější doplněk stravy na snížení hmotnosti. Jedná se o přírodní extrakt z hořkého pomeranče. Synefrin je sloučenina podobná efedrinu. Může pomoci zrychlit metabolismus zvýšením lipolýzy a bazální metabolické rychlosti. Tyto účinky nejsou závislé z větší části na stravě, logicky je však při užívání synefrinu vhodné dodržovat dietu, aby se dostavil pozitivní výsledek. Oproti zakázánému efedrinu je synefrin bezpečný.

Grenade Thermo Detonator

Termogenní předtréninkový stimulant. Pomáhá udržovat optimální váhu a funguje jako stimulační přípravek pro lepší fyzický i mentální výkon.  Obsahuje 225 mg kofeinu v jedné dávce a další stimulační látky jako jsou extrakt ze zeleného čaje, hořká kůra pomerančovníku a kajenský pepř.

Prom-in Lean Solution

Spalovač tuků nabízí jedinečný 3 fázový komplex pro optimální kontrolu tělesné hmotnosti. Tento komplexní spalovač je unikátní díky extra vysokému množství účinných složek: acetyl-L-karnitin HCl, extrakt zeleného čaje,L-tyrosin, kofein, kajenský pepř a synefrin, který podporuje termoregulační proces. Díky kofeinu a kajenskému pepři dosáhnete správného "nakopnutí" před tréninkem a podporu zvýšeného pocení.

Extrifit Thermogel

Komplexní termogenní spalovač tuků, připravený k okamžité konzumaci v několika skvělých příchutích ve fromě gelu. Určený pro všechny sportovce, kteří usilují o maximální vyrýsování a redukci podkožního tuku, a to díky svému obsahu termogenních látek (např. synefrin, extrakt ze zeleného čaje a další), stimulantů (kofein, taurin aj.) a dalších účinných látek, které ovlivňují metabolismus tuků (HCA, karnitin, chrom a další). 

Nutrend Fat Direct

BEZ STIMULANTŮ. Jedinečný nejen složením, ale i dobou použití. Noční spalovač je speciálně vyvinut k odbourávání tuků ve spánku. Receptura obsahuje výtažky z mořských řas wakame, ale i z garcinie cambogie a ze zelenou kávu (bez kofeinu). Neobsahuje povzbuzující látky.

GreenFood Fat Burner

GreenFood Nutrition Fat Burner obsahuje L-karnitin tartrát, synefrin, kofein a salicin (extrakt z kůry Bílé vrby) a extrakt ze zeleného čaje, tedy mnoho látek mající široké využití v tradiční čínské medicíně. Fat Burner je vyhledávaný zejména při redukčních dietách, ale i ve chvílích únavy a vyčerpání.


Jestli Vás zajímá jaké další spalovače jsou nejlepší a chcete se dozvědět více, mrkněte na krátké video o spalovačích tuků.

Jak spalovače tuků fungují?

V dnešní době si stále hodně lidí myslí, že stačí užívat spalovač tuku, který rozpustí všechen tuk na nežádaných místech, po spolknutí tobolky. To opravdu nefunguje. Nejdůležitějším aspektet je mít vyšší kalorický výdej než příjem. A jak ho dosáhnout? 

  • Snížit kalorický příjem makroživin a mít správně nastavený jejich poměr. Pokud je vaším cílem shodit nějaká přebytečná kila, makra by měla být nastavená takto: Sacharidy 50%, Bílkoviny 30% a tuky 20%
     
  • Dostatečná pohybová aktivita. Všichni vyrazí běhat na pásech a honit kardio, ale co by mělo převažovat je silový trénink. To samozřejmě neznamená začít chodit do fitka a tam zvedat těžké váhy, ale existuje spoustu domácích cvičení, která najdete i na našem YouTube kanálu. Pozn. Nutno podotknout, že pokud pohybová aktivita není zrovna váš kámoš, svižné procházky jsou super začátkem.

Domácí posilování, které zvládne uplně každý:

Mohlo by Vás zajímat:

Nejlepší detox. Jak si nezničit zdraví a metabolismus.

Detox je oblíbené téma. Nemálo lidí se nechalo nachytat a kromě vyhozených nemalých peněz si rozházeli  metabolismus. Jak nejlépe detoxikovat tělo tak, aby to opravdu fungovalo a udělalo to jen užitek.  

Nejúčinější dieta. Co je nejdůležitějí při hubnutí?

Máte nějaký svůj výživový styl a tvrdě si stojíte za tím, že je to  ta nejlepší možnost, jak  shodit  přebytečná kila nebo  nabrat svalovou  hmotu a  žádná jiná neexistuje, ale každý jsme jiný a na každého působí něco jiného. Přesto mají ty nejúčinější redukční diety společné charakteristické znaky. Jaké to jsou? 

Sleduj nás i na sociálních sítích: