Můj účet
Přihlášení
Menu

Jirka Vacek se vrací na závodní prkna. Jaká je jeho strava, tréninky a režim?

Jirka Vacek je fitness trenér, ale především mentor. Ve světě fitness a kulturistiky se pohybuje už více než 15 let a těší se i z několika cenných kovů z kulturistických závodů. Ale často i mentor potřebuje svého mentora a konzultanta, aby progres mohl gradovat. Podívejte se na jeho cestu. 

V tomto podcastu se dozvíte, proč se Jirka rozhodl pro novéhou kouče a konzultanta. Rozpovídá se o tom, jak je důležité vybrat člověka, kterému maximálně věříte, protože svěřujete nejen svůj progres, ale i zdraví, a co se změnilo v jeho režimu.

V druhém díle podcastu se Jirka Vacek rozpovídá o svém jídelníčku a nastavení makroživin. Prozradí sestavení svého tréninkového splitu v týdnu a jak trénuje. Dozvíte se i, že kulturista může zažít pocit demotivace a co dělat v situaci, kdy přijde nechutenství a nelze ujíst nastavené kalorie. Jirka prozradí i jakou formu regenerace nejčastěji volí. 

Jaké suplementy používá Jirka Vacek? 

Jirka kromě doplňků stravy, které podporují růst svalové hmoty, koncentraci a výkon, používá řadu suplementů, které se podílejí podpoře imunity, regenerace a celkovém zdraví: 

Doplňky stravy na podporu budování svalové hmoty:

Fitness007 PWO Jirka Vacek 480 g

PWO není jen “nakopávač”. Jedná se o suplement, který kombinuje více suplementů dohromady: Pumpu, spalovač, adaptogen, energii a koncentraci.  PWO je komplexní předtréninkový doplněk stravy, který zajistí nejen účinné látky pro efektivní výkon, ale i jejich dostatečné množství.


SmartFuel EAA Complex + Electrolytes 300 g

Kompletní spektrum esenciálních aminokyselin, dostatečné množství BCAA, přidané elektrolyty, skvěle nachuceno s bezkonkurenčním složením. Pokud bereme vážně novotvorbu svalových bílkovin, tedy jinak řečeno budování svalového hmoty, jsou EAA naprosto klíčové. EAA jsou aminokyseliny, které si naše tělo neumí vytvářet samo. 


SmartFuel Creatine Monohydrate 500 g

100 % čistý kreatin monohydrát v prémiové kvalitě. Kreatin pomáhá s nárůstem svalové hmoty, zvyšuje sílu a výkon během krátkodobých výkonů a podporuje regeneraci svalů po tréninku. Kreatin také zvyšuje objem svalové buňky a je jedním z nejúčinnějších suplementů pro rychlé nabrání svalové hmoty

Ostatní suplementy: 

Co je SmartFuel Adaptogen mix 90 kapslí a jak funguje?

Pečlivě vybraná kombinace nejlepších adaptogenů v nejlepší kvalitě. Přírodní adaptogen mix spojuje šest osvědčených adaptogenů tak, aby synergicky pokryl více funkcí a maximalizoval své účinky pro dosažení širšího spektra přínosů. 


Now Foods Vitamin D3 a K2 1000 IU 120 kapslí

Vitmín D3 a K2, což jsou dva v tucích rozpustné vitamíny, které mají mnoho benefitů pro zdraví kostí, zubů a kardiovaskulárního systému a pro správnou funkci imunitního systému.


Smartfuel Magnesium Bisglycinate

Nejlepší forma hořčíku s vynikající vstřebatelností. Bisglycinát má vstřebatelnost a využitelnost o cca 80 % vyšší než jiné formy, proto je hořčík v chelátové vazbě nejlepší forma hořčíku. Navíc každá kapsle obsahuje doporučenou denní dávku vitamínu B6, který je nezbytný pro optimální využití hořčíku. Vitamín B6 ještě více zvyšuje vstřebatelnost a poskytuje rychlejší úlevu od symptomů nedostatku hořčíku.

Jaké další doplňky stravy používá Jirka Vacek? Podívejte se do jeho nákupního košíku.

Mohlo by vás zajímat:

Tréninkový plán pro růst svalové hmoty ZDARMA

Chtěli byste nabrat, ale nevíte, jak cvičit pro růst svalů? Trenér Jirka Vacek sestavil  tréninkový plán, pro nabírání svalové hmoty, který se skládá z 5 tréninků.

​Suplementy pro pokročilé pro zlepšení výkonu.

V tomto článku jsme se zaměřili na další doplňky pro mírně pokročilé sportovce, které pomáhají optimalizovat hormonální hladiny a zlepšují výkon.

Sleduj nás: