Můj účet
Přihlášení
Menu

Kokosové BOUNTY tyčinky | Jen 4 ingredience!

Zdravé Dezerty
Zdravá strava a fitness nemusí být nuda! Dnes vám přinášíme jednoduchý recept na kokosové domácí bounty tyčinky, které nejen že chutnají úžasně, ale také jsou plné zdravých ingrediencí. Co je na tomto receptu nejlepší? Potřebujete pouze čtyři běžné ingredience, které pravděpodobně už máte doma.
Ingredience:
1/2 plechovky kokosového mléka (cca 100 ml)
2 lžičky medu nebo jiného sladidla
roztopená hořká čokoláda 70-100 g

 

Postup:

  1. Nejdříve si smícháme kokos, mléko a med a dáme na 30 minut ztuhnout do mrazáku. Než vyndáme směs, roztopíme si čokoládu. Pokud chcete obalovat celé tyčinky, tak čokolády dejte více.
  2. Směs vyndáme z mrazáku, potřeme čokoládou a necháme alespoň 2 hodiny ztuhnout v mrazáku. Skladujeme v lednici (vydrží cca 4 dny) nebo v mrazáku (vydrží až 14 dnů).

Dobrou chut!

Recept: Kristýna Volfová

Mohlo by vás zajímat:

Lehká borůvková roláda

Nadýchaná jemná roláda vypadá luxusně přitom ji zvládne ukuchtit úplný začátečník. Do 7mi minut upečeno! A o protein se bát nemusíte. Bílkoviny jsme nahnali bílky, tvarohem a Smartfuel Whey Proteinem. Vyzkoušejte roládu, kterou si můžete dát i v dietě.

Tvarožník Low Carb

Low carb tvarožník pouze z tvarohu, vejce, pudingu a sladidla. Žádná mouka, žádný cukr. Vyzkoušejte tvarohový dezert s nízkým obsahem sacharidů. Pro wau efekt doporučujeme servírovat s ořechovým máslem a lesním ovocem.

Fit Kinder Bueno brownies

Lískooříškové brownies, které chutí věrně připomínají Kinder Bueno. Vyvážená slaďoučká chuť rozehraje každé chuťové pohárky. Přitom v něm nenajete ani gram klasického cukru či mouky, za to je plný bílkovin. Tento pečený vláčný dezert máte hotový za 30 minut

Sleduj nás i na sociálních sítích: