Můj účet
Přihlášení
Menu

Kompletní zásobník cviků: Ruce

Odmakejte podle nás biceps, triceps a ramena. Zásobníky cviků přehledně v jednom článku.

Nejlepší cviky na ramena a biceps

Čtyřdenní tréninkový split pro lehce pokročilé a jeho poslední trénink. V tomto tréninku si ukážeme ty nejlepší cviky na ramena a biceps. V článku najdete počet sérií i opakování, časté chyby i ukázkové video.

Nejlepší cviky na biceps. 5 cviků na rozvoj a objem bicepsů.

Přehled těch nejúčinějších cviků na zvětšení objemu na biceps, jeho rozvoj a síla. 

Zadní ramena, záda a biceps. Série a opakování.

Chcete pomoci sestavit tréninkový plán? My pro vás máme jeden připravený. Je pro všechny holky (nejen), které už trochu ve fitku ví, jak uchopit činku a cvičení na strojích jim není cizí. Sestavit plán není vždycky úplně věda, ale postavit ho tak, aby byl efektivní a hlavně správně zacvičený to už je složitější. 

Jaké jsou nejlepší cviky na triceps: Máme pro vás 5 tipů

Mohutné ruce jsou jistojistě snem mnoha sportovců navštěvujících posilovny. Jelikož větší část ruky tvoří právě triceps, je na místě na něj nezapomínat a také jej pravidelně cvičit. Pojďme si představit nejlepší cviky, díky kterým vytvoříte „podkovu,“ jakou vám bude zbytek posilovny jen tiše závidět.

Nejlepší cviky na prsa a triceps

Tréninkový split pro všechny, kteří už mají nějaký trénink za sebou a jsou lehce pokročilí. První trénink byl lýtka a záda. Druhý trénink je ve znamení prsa a triceps.

Ramena, prsa a triceps. Série a opakování.

Další trénink z tréninkového plánu. Ramena, jeden cvik na prsa a triceps. Tento trénink je krátký a máte ho odjetý do 50 minut. Tak hurá na něj. 

Nejlepší cviky na ramena. Jirka Vacek a jeho zásobník cviků.

Mrkněte na nejlepší cviky pro budovaní a rýsování ramenních svalů. V tomto článku najdete správné provedení a varianty tlakových cviků na ramena a cviky na přední delty, zadní deltovvé svaly.

Zásobník cviků na ramena. Top cviky na kulatá ramena.

Přehled nejlepších cviků, pro posílení a objem rameních svalů. Najdete zde osvědčený základ pro pořádná ramena i opomíjené cviky, při kterých to parádně bere. 

Nejlepší cviky na ramena a ruce. 

Pochlubte se v létě štíhlými a hezky vytvarovanými pažemi. Stačí vám k tomu 15 minut času a pet láhve nebo lehké činky.

Co se vám bude hodit:

Rukavice Power System No Compromise

Rukavice určené pro profesionální sportovce a intenzivní cvičení. Vrchní část rukavice je vyrobena z prvotřídní a trvanlivé kůže. Kvalitní rukavice zpevňující oblast zápěstí a zajišťující perfektní stabilitu ruky.

Elektrický šejkr Promixx Original 600 ml

Perfektně namíchaný protein! PROMiXX ORIGINAL je dosud technologicky nejpokročilejší bateriový elektrický šejkr (napájený 2xAA bateriemi). Kombinuje revoluční technologii míchání s vysoce výkonným motorem, poskytuje větší výkon a delší životnost baterií.

Gorilla Wear Pánské Tílko

Tílko z dílny Gorilla Wear v moderním designu a super pohodlném střihu, který vám zajistí volnost pohybu nejen při tréninku. Tento kousek vám poskytne pohodlí a dá vyniknout vymakaným rukám. Na přední straně najdete minimalistické a přesto nepřehlédnutelné logo Gorilla Wear. 

NEZAPOMÍNEJTE NA BÍLKOVINY:

SMARTFUEL 100% Whey protein

100 % proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů, pasoucích se na pastvinách a krmených výhradně trávou, výsledkem je nejvyšší možná kvalita bez zbytečných aditiv. Syrovátkový koncentrát je vhodný pro sportovce i k běžnému doplnění bílkovin. Podporuje regeneraci, udržení a budování svalové hmoty. 

Komplet nabídka proteinů >>>

Sleduj nás i na sociálních sítích: