Můj účet
Přihlášení
Menu

Návštěva BIOTECH USA v Budapešti | Kanceláře, Centrální sklad, Výroba

Před pár dny jsme navštívili sídlo BioTech USA v Budapešti a měli jsme tak možnost nahlédnout za oponu jednoho z největších a nejdynamičtěji rostoucích výrobců potravinových doplňků v Evropě. Pojďte s námi zažít atmosféru BioTech USA kanceláří a poznat výrobu produktů!

Co se v článku dozvíte:

  • Jak vznikala firma BioTech USA?
  • Časová linka společnosti BioTech USA a jejich hodnoty
  • Návštěva sídla BioTech USA v Budapešti
  • Jak vypadají prostory kanceláří BioTech USA?
  • Jak vypadá logistické výrobní centrum v obci Szada a co stojí za výrobou produktů?

O BioTech USA

Společnost zaměřena na potravinové doplňky BioTech USA vyrostla z výhradně vlastněné maďarské rodinné firmy na mezinárodně úspěšnou společnost, která je přítomna ve více než 100 zemích světa se 4 500 partnery na všech šesti kontinentech po celém světe. Bylo to v roce 1993, kdy Ferenc Lévai a jeho manželka Katalin založili společnost JLM Power Line Kft, kde o šest let později společnost přebírá značku BioTech USA.

  • 2005 – BioTech USA otevírá první prodejny
  • 2007 – v Szadánu bylo postaveno logistické centrum
  • 2014 – synové Ference Lévaie se stávají součástí BioTech USA. Bálint Lévaie jako CEO a Balász Lévaie jako obchodní ředitel.
  • 2015 – Iso Whey Zero dosahuje na evropském trhu vynikajících výsledků
  • 2016 – BioTech USA patří mezi top 5 značek doplňky stravy v Evropě
  • 2020 – Atlas Invest (vlastník skupiny BioTech USA) získává Scitech Nutrition
  • 2021 – kancelářská budova BioTech USA v Budapešti získává ocenění „Kancelář roku“
  • 2023 – BioTech USA otevírá nové prodejny ve Francii, Německu, Slovensku a čekají expanze do dalších zemí

Dnes se mohou pyšnit svou velikostí na trhu suplementů a dalších doplňků stravy a jejich kvalitou. BioTech USA produkty jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin v souladu se zpětnou vazbou spotřebitelů, ve vlastní výrobním centru a v regulovaném prostředí. Navíc všechny továrny a logistická centra mají společnosti BioTech USA mají certifikace HACCP, GMP, HALAL a FDA.

Ve svém produktovém portfoliu mají více než 2000 produktů, které nabízí kvalitní alternativy pro lidi s citlivostí na cukr, laktózu, lepek a i pro vegany. Možná budete znát právě třeba velmi oblíbený produkt Iso Whey Zero, který je jedním z nejprodávanějších syrovátkových izolátů v Evropě.

Hodnoty BioTech USA

  1. Rozmanitost – vyznačují se otevřenosti, toleranci a kulturní citlivosti.
  2. Plánovatelnost – nabízí bezpečné rodinné pracoviště.
  3. Týmová práce – věří v sílu komunity a vzájemně uznávají své znalosti a úsilí.
  4. Ochota jednat – snaží se o dokonalost a spokojenost zákazníka.
  5. Udržitelnost – věří v dlouhodobě udržitelný provoz.
  6. Inovace – sledují aktuální spotřebitelské trendy a kladou důraz na ekologické podvědomí.

PRVNÍ ZASTÁVKA - Návštěva BioTech USA sídla v Budapešti

První jsme navštívili sídlo společnosti BiotechUSA v srdci Budapešti, kde jsme byli vřele přivítání synem Ference Lévaie, zakladatele společnosti BioTech USA - Balász Lévaie, obchodním ředitelem.

   

Sídlo BioTech USA je opravdu architektonickým skvostem jak zvenku, tak zevnitř. Při vstupu do budovy jsme si jako první všimli recepce, podél které byly po pravé straně za prosklenou vitrínou vystavěny produkty BioTech USA.

přízemí budovy se mimo recepci a prosklenou vitrínu nachází po levé straně jídelna, ve které se zaměstnanci ze všech pater setkávají při obědové pauze. V jídelně si mohou mimo vlastní obědy dát také produkty z vlastních řad BioTech USA, ať už například proteinové tyčinky, nebo drinky.

Budova má celkem tři patra s velmi dynamickým interiérem, přičemž každé patro má své vlastní zaměření, od obchodu po finance marketing. Určitě jste také zvyklý na pracovní prostory doplněné o kuchyňku s možností lehkého občerstvení, ale co teprve takové sedací pytle a stolní fotbal? To vše nabízí kancelářské prostory v Budapešti. Zaměstnanci si tedy mohou odskočit od pracovního shonu a načerpat s kolegy dostatek energie.

BioTechUSA nyerte az „Év Irodája” díjat | ELSZÖV-Automatika Kft.

Jedním z nejzajímavějších prvků je architektonická dispozice uvnitř budovy. Přestože má kancelářská budova tři patra, zaměstnanci jsou neustále v kontaktu, a to díky transparentním kancelářím a viditelnosti z horních pater na spodní. Není divu, že tato budova získala ocenění „Kancelář roku“.

V již zmíněném spodním patře se na levé straně od recepce nachází nejen jídelna pro zaměstnance, ale také zasedací místnost, kde nás mimo příjemné občerstvení ve formě BioTech USA tyčinek a dárečků na každém sedadle čekalo gró celé návštěvy, a to prezentace novinek, obchodních cílů a přístupu firmy. Celou prezentaci uváděl obchodní ředitel Balász Lévaie, syn zakladatele a CEO Ference Lévaie, který nás překvapil, když na závěr dostal slovo předal nám hned několik motivačních slov o svých životních zkušenostech.

Popis není dostupný.   Popis není dostupný.

Celkově vzato, návštěva sídla BioTech USA byla inspirující nejen z hlediska samotné budovy, ale také přístupu k zaměstnancům. V BiotechUSA si svých zaměstnanců cení a věří, že všichni jsou pouze lidé, kteří mohou občas udělat chybu. Berou v úvahu lidskost a všechny učební zkušenosti, které s sebou tyto chyby nesou. Návštěva sídla nás utvrdila, že se jedná o skvělou komunitu vášnivých lidí s jasnou vizí a důrazem nejen na cíl, ale také na zaměstnance a celkovou pohodu.

DRUHÁ ZASTÁVKA - Továrna a logistické centrum BioTech USA

Při naší druhé zastávce jsme nahlédli do nitra firmy BioTechUSA, a to přímo do logistického centra, které se nachází na stejném místě jako výrobní zařízení. Měli jsme možnost poznat procesy, které stojí nejen za samotnou výrobou, ale také za distribucí výživových doplňků. Bohužel nebylo možné na místě pořizovat fotografie, nicméně i tak bychom s vámi rádi sdíleli tuto zkušenost.

Na začátku návštěvy jsme se podívali do výrobní budovy, kde se vytváří nejen kapslové, ale i sypké produkty. Prohlídka nám umožnila porozumět procesu výroby, ať už se jedná o proteiny, proteinové tyčinky, BCAA a další produkty. Odborníci nám ukázali jednotlivé kroky a my se tak utvrdili v jejich pečlivosti a důrazu na kvalitě. Můžeme s jistotou říct, že sledovat, jak se základní složky mění v komplexní produkty je opravdu fascinující zážitek.

   Popis není dostupný.

Jedním z vrcholů této cesty byla návštěva logistické části, která se rozkládá na obrovském prostoru, kde probíhá balení všech produktů a jejich distribuce od správného označení po pečlivé zabalení. To nám ukázalo, že za každým produktem, který opouští toto místo, stojí spousta práce a péče.

Znovu bychom rádi poděkovali BioTech USA za pozvání. Pohled na výrobu i logistiku nám ukázal, že za každým produktem stojí tým lidí, kteří mají vášeň pro kvalitu a inovace. Jsme vděční za tuto příležitost a za to, že jsme mohli nahlédnout do srdce firmy, která se snaží podpořit zdraví a pohodu lidí po celém světě.

Oblíbené akce:
 

BioTech USA 100% Pure Whey 2270 g

100% syrovátkový protein s vysokým obsahem bílkovin (76 %) a 4443 mg BCAA v každé dávce. Protein obsahuje minimální množství tuku a sacharidů bez přidaného cukru a neobsahuje lepek ani aspartam.

BioTech USA Iso Whey Zero 2270 g

Extrémně vysoká biologická hodnota a extra vysoká schopnost vstřebání řadí tento proteinový přípravek mezi absolutní špičku na trhu!

BioTech USA BCAA Zero

Každá dávka (9 g) obsahuje celkem 6000 mg aminokyselin BCAA v poměru 2:1:1 L-leucin, L-isoleucin a L-valin a 0,7 g L-Glutaminu, bez obsahu lepku, laktózy, aspartamu, sacharidů, konzervantů a přidaného cukru.

Mohlo by vás zajímat:

Produkt pro nastartování anabolismu? Zkus Recovery od Jirky Vacka.

Recovery obsahuje funkční látky k nastartování anabolických procesů a podporu regenerace těla.

Jak rostou svaly? Co pomáhá na rychlejší růst svalové hmoty? 

Pokud budete dbát na všechny aspekty růstu svalů, pravděpodobně zaznamenáte největší progres během prvního roku. Jak na to? 

Sleduj nás i na sociálních sítích!