Můj účet
Přihlášení
Menu

Pečená proteinová ovesná kaše

Hledáte chutný a výživný způsob, jak začít svůj den plný energie? Vyzkoušejte pečenou proteinovou ovesnou kaši. Skvělá snídaně není jenom plná chuti, ale také nabízí bohatý zdroj bílkovin a vlákniny, které jsou klíčové pro udržení pocitu sytosti. Navíc, příprava této snídaně je naprosto jednoduchá, potřebujete jen jednu mísu, ve které kaši zapečete, a rychlá – stačí 20 minut

Potřebujete: 

Postup: 

Jako první smíchejte všechny suché ingredience v jedné míse, poté přilejte mléko, med a nakonec do směsi nastrouhejte jablko. Všechno znovu dobře promíchejte a dejte do předehřáté trouby na 170 stupňů na 20 - 25 minut.


Náš tip: SmartFuel 100% Whey Protein

Hledáte protein, který neovlivní chuť jídla ve vašich pokrmech? Vyzkoušejte verzi proteinu SmartFuel Natural, obsahuje pouze syrovátkový koncentrát, zpracovaný tou nejšetrnější metodou a ať už ho přidáte do kaše, koláče nebo smoothie, nepoznáte to. 

Zdroj: Tereza Fuková

Mohlo by vás zajímat: 

Proteinový banana bread: Med a skořice

Tento recept na proteinový banánový chlebíček je jednoduchý k přípravě, jeho vůně naplní váš domov a skvěle obohatí váš jídelníček. 

JABLEČNÁ Buchta s Tvarohem | Fitness RECEPT

Ať už máte jablka vlastní, nebo vám je daroval soused, který je má plnou zahradu a už neví, co s nimi, vyzkoušejte tento recept, který nevyžaduje žádné zázračné ingredience.

Sleduj nás i na sociálních sítích: