Můj účet
Přihlášení
Menu

Proteinový banana bread: Med a skořice

Proteinový banánový chlebiček je dokonalou kombinací zdravých ingrediencí v podobě přezrálých banánů, vejce, špaldové a mandlové mouky a super proteinu vhodného do receptů s příchutí med a skořice. Vláčné banánové pečivo je plné bílkovin. Banana bread je také bohatý na vlákninu a obsahuje zdravé tuky, což z něj dělá výbornou volbu pro ty, kteří se snaží udržet vyváženou stravu. Můžete si ho dopřát jako svačinu, rychlý snack nebo zdravou sladkou pochoutku po tréninku.

Suroviny:

​Postup:

Nejprve si dejte předehřát troubu na 170 stupňů, vymažte si formu tukem a vysypejte moukou. Nyní vám budou stačit jen dvě misky a vařečka. V jedné smíchejte všechny suché ingredience do jednotné směsi. V druhé míse si rozmačkejte banány a pak přidejte vájíčka, mléko a rozpuštětý tuk. Přelejte do mísy se suchou směsí, promůchejte a přelijte do formy. Nahoru položte rozkrojený banán a dejte péct na 60 minut. 

Celý banánový chlebík má přibližně tyto makroživiny: 92 bílkovin, 188 sacharidů, 110 g tuků. Pokud z něj uděláte 10 kousků, máte skvělou nutričně vyváženou svačinu nebo snídani. 


Náš tip: Prom-in CFM Pure Performance mléko se skořicí a medem

Nativní syrovátkový protein nejlepší kvality vyrobený metodou CFM , která zachovává maximum bio-aktivních frakcí původní suroviny s novou krémovou příchutí mléko s medem a se skořicí. Výborně chutná rozmíchaný s vodou, mlékem a skvěle doplní sladké recepty. Díky vyvážené sladké chuti proteinu nemusíte už přidávat žádný cukr navíc a tak budou vaše recepty zase o něco zdravější.


Vyzkoušejte i další recept s tímto proteinem:

Proteinové COOKIE DOUGH kuličky

Proteinové cookie dough kuličky s příchutí medu a skořice! Recept je navíc snadný k přípravě a bude skvělou volbou jako svačinka, zdravý dezert nebo dokonce jako pozornost pro návštěvu.

PODZIMNÍ Štrúdl / Fitness Recept

Máte chuť na štrúdl, ale zároveň nemáte zrovna čas si ho upéct? Přišli jsme s řešením nepečeného vláčného štrúdlu, který budete mít do pěti minut hotový!

Sleduj nás i na sociálních sítích: