Můj účet
Přihlášení
Menu

Rychlý letní a zdravý rybízový koláč. Málo cukru, hodně bílkovin.

Zdravé Dezerty

Právě je období rybízu, který je ideální letní super potravinou. Kromě toho, že skvěle osvěží, obsahuje vitamíny a antioxidanty, které jsou prospěšné pro naše tělo. Verča z něj vykouzlila opět uplně dokonalý dezert. 

Na letní svěží koláček budeme potřebovat:
Korpus:

Z bílků vyšleháme sníh. Smícháme nejdřív všechny sypké ingredience a pak přidáme ty tekuté a nakonec vmícháme do těstě i bílky. Dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů a na 35 minut.

Krem:

Všechny ingredience spolu smícháme. Nakonec přidáme a krém osladíme kapkami podle chuti. (můžete použít i agavový sirup nebo med). Vylijeme na upečený korpus pak ozdobíme ovocem a dáme ztuhnout do ledničky.


Tip! od Verči: "Do krému jsem přidala Lucky Alvin Letní edici Piňa Coladu."  Zažijte neskutečnou kombinaci arašídů, kokosu a bílé belgické čokolády doplněné lyofilizovaným ananasem. Zaručujeme, že první lžička vás přenese do tropického ráje, ať už jste na pláži, u rybníka nebo v kanceláři.


Mohlo by tě zajímat: 

Proteinové Míša Řezy v dietní verzi. 

Čokoládový piškot, vrstva tvarohu a čokoládová poleva. Mrkněte na recept, který snadno můžete obohatit o bílkoviny a "ošidit" o cukr. Zabere vám maximálně hodinku. 


Krtinky aneb vyrob si zdravý krtkův dort.

Krtkův dort z krabice už zkoušel asi každý, žádné umění. Když opominem cenu krabičky, pořád tu je složení. Pojďte si vyrobit krtův dort doma. Vyjde vás to mnohem líp cenově i nutričně.

 
Sleduj nás i na sociálních sítích: