Můj účet
Přihlášení
Menu

Tipy jak zhubout vnitřní stehna. Celý trénink na doma.

Trápí vás povolená klepající se vnitřní stehna? Zamakejte na nich. Máme pro vás super workout pro zeštíhléní a zpevnění vnitřní strany stehen. Tohle cvičení zvládnete i doma.

Jak se zbavit tuku na vnitřní straně stehen?

Podkožního tuku se můžete zbavit vyváženou stravou bohatou na bílkoviny, lehkým kalorickým deficitem, tedy stavem, kdy přijímáte méně energie, než ji vydáte a správnou volbou cvičení zaměřeného na tuto partii. Důležité je posilovat celé tělo nebo můžeme zařadit kardio pro zvýšení vydané energie. 

Doplňky stravy pro podporu redukce tuku

Pokud máte správně nastavený jídelníček a pravidelně se hýbete, můžete zařadit i doplňky stravy jako je protein pro lepší regeneraci a udržení svalovém hmoty a spalovač tuků před cvičení, který vám dodá energii do tréninku a pomůže se spalováním tuků.

10 minutový workout se skládá z jednoduchých, ale účinných cviků:

1) Přinožování v leže na boku
2) Žabák v leže na zádech
3) Sumo dřep s nadzvedáváním pat
4) Unožování ve stoje do strany
5) Pánevní most se stlačováním míče nebo ručníku
6) Roznožování (nůžky) vleže na zádech
7) Výpady na strany

✅ Bílkoviny (protein) jsou nepostradatelnou složkou naší potravy, jsou stavební jednotkou aktivní hmoty, která je při hubnutí nepostradatelná, protože spotřebovává neustále energii narozdíl od tukových zásob. Díky bílkovinám se cítíme déle sytí, proto proteinem můžete nahradit i svačinu nebo pokud potřebujete zahnat chuť na něco sladkého. 

Czech Virus Vícesložkový protein MPS-5 PRO

Proteinový nápoj složený z 5 různých zdrojů bílkovin vhodný i po tréninku. Protien je navíc doplněn o trávicí enzymy pro ještě lepší vstřebatelnost bílkovin a štěpení laktózy. 

SMARTFUEL 100 % whey protein 

Protein je přímo z čerstvého mléka od krav z kontrolovaných EU chovů, pasoucích se na pastvinách, výsledkem je nejvyšší kvalita bez zbytečných aditiv. Syrovátkový koncentrát je vhodný pro sportovce i k běžnému doplnění bílkovin. Podporuje regeneraci, udržení a budování svalové hmoty.


Spalovače tuků jako takové vám super postavu nevymakají, potřebujete k nim srovnaný jídelníček a dostatek pohybu, aby jejich efekt byl maximální. 

Prom-in Lean Solution

Komplex pro optimální kontrolu tělesné hmotnosti. Spalovač je unikátní díky extra vysokému množství účinných složek: acetyl-L-karnitin HCl, extrakt zeleného čaje,L-tyrosin, kofein, kajenský pepř a synefrin, který podporuje termoregulační proces. Díky kofeinu a kajenskému pepři dosáhnete správného "nakopnutí" před tréninkem a podporu pocení.

Nutrend Fat direct

Fat Direct je jedinečný nejen svým složením, ale i dobou použití. Je prvním nočním spalovačem od Nutrendu. Je speciálně vyvinut k odbourávání tuků ve spánku. Receptura obsahuje výtažky z mořských řas wakame, ale i z garcinie cambogie a ze zelené kávy (bez kofeinu).

Tereza Fuková

Mohlo by vás zajímat:

Hubnutí pro začátečníky. Co je to kalorický deficit? A jak začít správně a udržitelně hubnout?

Pokud nevíš, jak začít hubnout, vždycky to bude těžký a dlouho u toho nevydržíš. V tomhle článku se dozvíš základní princip hubnutí.

Nejlepší cviky na zadek s krátkou odporovou gumou.

Jak zpevnit a zakulatit hýžďové svaly ? Pořiď si krátké odporové booty bandy a společně s našimi workouty to zmákeš.

Jak si vypočítat makroživiny a nastavit jídelníček? Kde a jak začít. Jak počítat kalorie.

Znáš tohle pravidlo, pro vypočítání správného kalorického příjmu? Mnoho lidé to nezohlední, forma si nijak nehýbe a oni nevědí proč. Prozradíme ti, jak si nastavit příjem a hlavně to, co je pro formu klíčové. 

Sleduj nás i na sociálních sítích: