Můj účet
Přihlášení
Menu

ÚNOR CHALLENGE. Pojď do toho s námi a ukaž, že nejsi ledňáček.

Spousta lidí si dá jako novoroční předsevzetí být fit/zhubnout (začít chodit do fitka, jíst zdravě, chodit spát a usínat ve stejný čas...) ale málo kdo to vydrží do února. Chceme podpořit ty, kteří se svou cestou teprve začínají a nedaří se jim vydržet. Pojď do toho s námi a zapoj se do naší únorové challenge. Nejen že na sobě zamakáš a dokážeš hlavně sobě, že nejsi ledňáček, ale ještě k tomu můžeš vyhrát skvělé ceny!

Naše výzva startuje ve čtvrtek 1.2. a poběží do konce měsíce. Každý týden na Tebe čeká jedno hlavní téma, které Ti představíme a zároveň v něm budeš plnit malé úkoly.

Cílem naší výzvy není Vás změnit, ale motivovat Vás, podpořit ve Vašich předsevzetích, které jste si s příchodem nového roku nastavili. Osvojení návyku zpravidla trvá 28 dní a protože tento rok má únor 29 dní, tak máš o to větší šanci vytvořit si svou oblíbenou rutinu namísto toho, aby sis jen odškrtl povinnost.

Jak se zúčastnit?

Pravidla jsou velmi jednoduchá!
✅ sleduj náš instagram @fitness007cz
✅ měj veřejný instagramový profil (ať vidíme tvou aktivitu)
✅ označuj hashtag #nejsemledňáček 
✅ pravidelně vyplňuj naše výzvy ve stories nebo v příspěvcích

Na co se můžeš těšit?

Každý týden rozebereme jedno téma, se kterým se budou pojit úkoly a také možné výhry. Nezapomeň, že každý týden vylosujeme jednoho výherce!
  • První týden: #dlouhodobécíle
    Jak opravdu vydržet a jak si najít své ''proč''?
  • Druhý týden: #začnizlehka
    Jak začít chodit do fitka a proč je důležitý rest? 
  • Třetí týden: #jídlojepalivo
    Jídlo je tvůj pomocník ne nepřítel, jak se stravovat?
  • Čtvrtý týden: #nechsipomoct
    Kam si jít pro radu, když si nejsem jistý?

Co můžeš vyhrát?

To nejhlavnější, co můžete touto výzvou získat, je motivace a odhodlání, které Tě povede dál, až se z výzvy stane tvá oblíbená rutina. Dále se také dozvíš spoustu nových informací, které se vždy hodí! A mimojiné se hraje o velmi zajímavé ceny, které budou vždy spojené s tématem, které se bude rozebírat.

Pojď do toho s námi a nenech si ujít žádnou výzvu! Každý týden budeme losovat jednoho výherce.

Začínáme ve čtvrtek 1.2. :-)

Sleduj nás: