Můj účet
Přihlášení
Menu

Arašídové sušenky

Zdravé Dezerty

Tyto arašídové sušenky jsou jako dělané k odpolední kávě. Jsou velmi jednoduché na přípravu a stačí Vám pouze 4 ingredience. Díky arašídovému krému jsou krásně vláčné a obsahují velmi prospěšné tuky. Vyzkoušejte a nechte si chutnat!

Ingredience:

Postup:

  1. Ovesné vločky rozmixujeme dohladka.
  2. Smícháme rozmixované vločky, SmartFuel arašídový krém, čekankový a javorový sirup.
  3. Vše rozmixujeme do hladkého a konzistentního těsta.
  4. Z těsta tvoříme kuličky, které klademe na plech vystlaný pečícím papírem. 
  5. Všechny kuličky rozmačkáme vidličkou do tvaru sušenky.
  6. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů cca 15 minut dozlatova.
  7. Po upečení necháme sušenky vystydnout.
  8. Dobrou chuť :)
  9. TIP: V uzavřené sklenici Vám vydrží cca týden, nicméně se vsadíme, že Vám tak dlouho nevydrží, protože jsou výborné!

SmartFuel Arašídový krém

Arašídový krém je skvělým zdrojem přírodní energie, obsahuje velké množství vitamínů, minerálů a antioxidantů. Mimojiné je skvělým zdrojem bílkovin a zdravých tuků. Krém obsahuje 100 % arašídy prvotřídní kvality. Neobsahuje žádné další příměsi, je vhodný pro vegany a neobsahuje lepek. V kuchyni má velmi široké využití. Hodí se na snídaňovou kaši, na lívance či palačinky, do různých omáček, využití najde i při pečení anebo jen tak na lžičku, když Vás honí mlsná. 


Mohlo by Vás zajímat:

​FIT snídaně | Karamelové proteinové lívance

Lívanců není nikdy dost! Tentokrát Vám přinášíme velmi chutný recept na karamelové lívance. Samozřejmostí je extra dávka bílkovin, žádný přidaný cukr a jednoduchá příprava. Nazdobit si je můžete dle libosti a chuti. 

Křupavé cookies se skořicí

Nechte se inspirovat tímto velmi jednoduchým, rychlým a vánočně laděným receptem na vynikající cookies. Kombinace skořice, datlí a arašídového másla je skvělá sama o sobě a provoní Vám celý byt. Ideální alternativa vánočního cukroví, která chutná stejně dobře a přitom obsahuje samé zdravé a kvalitní suroviny.

Sleduj nás: