Můj účet
Přihlášení
Menu

Domácí nízkokalorická BCAA zmrzlina | Jednoduchý recept na zmrzlinu ze 3 ingrediencí

Zdravé Dezerty

Jak na rychlou zdravou zmrzlinu, kterou zvládnete bez zmrzlinovače a s minimem ingrediencí? Máme pro vás opravdu jednoduchý recept, díky kterému budou horké dny mnohem příjemnější!

Základem jsou BCAA (pro tento recept BiotechUSA BCAA Zero) které udávají chuť celé zmrzliny, proto si dejte na výběru určitě záležet. My jsme vybrali příchuť Kiwi/Citron, které dodalo zmrzlině svěží a příjemně jemnou chuť. Nic násilného, na co byste “museli mít náladu”.

Pojďme se tedy podívat na potřebné ingredience a postup!

Ingredience:

Postup:

  1. Množství odměrek a vody volíme podle velikost nádobky, ve které budeme zmrzlinu uchovávat. My jsme měli celkem 12 menších nádobek na které jsme smíchali 600 ml vody se třeme odměrkami BCAA a ještě nám zbylo.
  2. Do formiček nalejeme směs vody a BCAA a doplníme libovolným ovocem, ať už jahodami, malinami, borůvkami nebo mraženým ovocem.
  3. Zmrzliny dáme do mrazáku alespoň na tři hodiny a poté můžeme konzumovat. Doporučujeme vždy nádobku se zmrzlinou nechat alespoň 3-5 minut venku. Budou se lépe vyndavat z formiček.

Dobrou chuť!

Mohlo by vás zajímat:

Mandlovo jablečný chlebík

Sladký chlebík, který chutná po jablíčku, skořici, oříškovém másle a mandlích. Chuť, kterou budete zbožňovat. Chlebík je hutnější, skvěle vás zasytí, doplní potřebné makronutrienty, pochutnáte si a ještě vám provoní kuchyň skořicí.

Fitness jahodový nepečený cheesecake

Plná jahodová chuť, tvarohová svěžest a ovesnoarašídový korpus vytvoří kombinaci, o které jste ani nesnili. Cheesecake vypadá složitě, ale opak je pravdou. Je nepečený, ingredeince stačí jen smíchat, navrstvit a nechat ztuhnout a odpočinout v ledničce. 

Tvarožník Low Carb

Low carb tvarožník pouze z tvarohu, vejce, pudingu a sladidla. Žádná mouka, žádný cukr. Vyzkoušejte tvarohový dezert s nízkým obsahem sacharidů. Pro wau efekt doporučujeme servírovat s ořechovým máslem a lesním ovocem.

Sleduj nás i na sociálních sítích!​